ZASLOUŽENÉ VÍTĚZSTVÍ ZAJISTIL KULVAJT
Klub

ZASLOUŽENÉ VÍTĚZSTVÍ ZAJISTIL KULVAJT

Redakce

Také ve druhém jarním domácím zápase fotbalisté FK Mladá Boleslav využili domácí prostředí k vítězství, když zdolali Dolní Kounice 1:0 (0:0). O výsledku zápasu rozhodla 79. minuta, kdy rozvlnil síť hostující branky Kulvajt.

Konečně fotbalu v Mladé Boleslavi v letošní sezóně přálo i počasí. Jenže, zejména v prvním poločase, chyběly na obou stranách šance. Gólmani Macháček a Galla se tak příliš nezapotili. Až po změně stran se v 58. minutě do první velké šance dostal kounický Gottwald. Zblízka naštěstí trefil jen břevno boleslavské branky. Na druhé straně nemířili přesně Procházka, ani dvakrát Pokorný. Až v 79.minutě odcentroval z levé strany Bednář přesně mířil Kulvajt a gólem tak potvrdil tlak boleslavského týmu. Jak se později ukázalo, byl to zároveň gól vítězný. Svěřenci trenéra Martina Pulpita si tak do druholigové tabulky připsali důležité tři body.

Branka: 79. Kulvajt. Rozhodčí: Královec (známka 8), ŽK: Galla, Valnoha, Němec (všichni D. Kounice), diváků: 2320. FK Mladá Boleslav: Macháček – Šmerda, Vizingr, Pokorný, Čupr – Kulvajt, Skoupý (54. Procházka), Hýbner (69. Kroupa), Paleček – Gruber (46. Gögh), Bednář. Trenér: Martin Pulpit

Fanshop banner