AUTOMOBILKA PODPORUJE BOLESLAVSKÝ FOTBAL
Klub

AUTOMOBILKA PODPORUJE BOLESLAVSKÝ FOTBAL

Redakce

Pondělní tiskovou konferenci uspořádal FK Mladá Boleslav nejen v souvislosti s blížícím se startem druholigového jara, ale také k prezentaci významného partnera. Tím se stala firma Škoda Auto a.s. Za předsednickým stolem usedli Jaroslav Černý (tiskový mluvčí automobilky), Ing. Pavel Hlaváč (vedoucí personální ekonomie a sociálních služeb Škoda Auto), Josef Dufek (prezident FK), Jaromír Šeterle (výkonný ředitel klubu), Zdeněk Kudela (generální manažer), Martin Pulpit (trenér) a Jaromír Šmerda (kapitán mužstva).

Na tiskové konferenci bylo především oznámeno, že od 1. ledna letošního roku došlo k dohodě mezi fotbalovým klubem a automobilkou. Ta se stala generálním reklamním partnerem FK Mladá Boleslav.
„Není to náhodou, že jsme se stali generálním sponzorem,“ uvedl ke smlouvě Ing. Pavel Hlaváč a dodal: „Už vlastně od 13. července loňského roku jsme usilovně pracovali na přípravě spolupráce a na návrhu smlouvy. Impulsem byly oslavy 100 let mladoboleslavské kopané, kdy v Mladé Boleslavi hrál bundesligový Wolfsburg. Po zralé úvaze jsme se rozhodli k podpisu smlouvy s fotbalovým klubem. Především proto, že jsme dostali velice dobře koncepčně zpracovaný materiál. Z dlouhodobého hlediska se uvažuje o postupu do nejvyšší soutěže.“
Škoda Auto a.s. tak pokryje pětatřicet procent ročního rozpočtu, který činí přibližně 30 milionů korun. Navíc má klub k dispozici šest vozů s okřídleným šípem ve znaku.
Řeč ale samozřejmě přišla i na sportovní stránku věci a plány týkající se rekonstrukce stadionu. Vždyť už v neděli ve 14.30 hodin zahájí mladoboleslavští fotbalisté druholigové jaro zápasem na Městském stadionu proti FC Vítkovice. K tiskové konferenci se samozřejmě ještě vrátíme.

Fanshop banner