V přípravě padaly góly po přestávce
Klub

V přípravě padaly góly po přestávce

Redakce

V generálce na jarní start druhé ligy zdolali na Městském stadionu fotbalisté FK Mladá Boleslav vedoucí tým tabulky druhé nejvyšší soutěže Spartu Praha „B“ 3:1 (0:0). Do listiny střelců se v domácím týmu zapsali Paleček, Pokorný a Kulvajt.

Na těžkém terénu se v prvním poločase příliš šancí nezrodilo. Výjimkou byl trestný kop Cigánka. ten ovšem skončil ve zdi. Gólem neskončila ani hlavička Skoupého. Až v 52. minutě se poprvé do šance dostali hosté, Krulichova koncovka ale byla žalostná. Až v 59. minutě ale diváci viděli první gól. Šmerda přihrával na Skoupého a jeho centr poslal do sítě Paleček – 1:0. Čtvrt hodiny před koncem ale boleslavská obrana chybovala na půli hřiště a Střihavka své sólo úspěšně dokončil – 1:1. Závěr ale patřil domácímu celku. Nejprve zahrával Jakubec rohový kop a Pokorný hlavou zvýšil na 2:1. Účet zápasu uzavřel dvě minuty před koncem Kulvajt. Ten si naběhl na přihrávku Palečka, kličkou si posadil brankáře Bičíka a to prázdné branky vstřelil třetí gól – 3:1. Generálka na jarní start druhé ligy se tedy svěřencům trenéra Martina Pulpita vydařila.

Branky: 59. Paleček, 83. Pokorný, 88. Kulvajt – 75. Střihavka. Rozhodčí: Pospíšil – Grešo, Hůlka. Hráno bez karet, sledovalo 100 diváků. FK Mladá Boleslav: Macháček (46. Miller) – Šmerda, Vizingr, Pokorný, Čupr – Cigánek (78. Cigánek), Procházka (55. Gögh), Skoupý (78. Hodan), Gögh – Sedláček (55. Kulvajt), Bednář (66. Kroupa). Trenér: Martin Pulpit.

Fanshop banner