Remíza v Hradci Králové
Klub

Remíza v Hradci Králové

Redakce

SK Hradec Králové B – FK Mladá Boleslav 2:2 (poločas 1:1)

Na umělé trávě v Hradci Králové skončilo utkání s třetiligovým mužstvem remízou, když vítězství boleslavským uniklo doslova v poslední vteřině střetnutí. Po nedorozumění v obraně a rychlém protiútoku přenesli “votroci“ míč před Macháčkovu branku, Moník vyrovnal na 2:2 a v témže okamžiku rozhodčí ukončil utkání.

Sestava:
1. poločas
Miller – Šmerda, Skoupý, Vizingr, Paleček – Kulvajt, Janovijak, Hýbner (31. Boniatty), Gögh – Sedláček, Cigánek.
2. poločas
Macháček – Jakubec, Hodan, Pokorný, Čupr – Šmerda, Procházka, Gögh, Boniatty – Kroupa, Gruber.
(K utkání už neodcestoval teplický hráč Štyvár, který neuspěl při testování v uplynulých třech týdnech).

V prvním poločase na rychlé umělé trávě se až do desáté minuty střídaly rychlé protiútoky bez přímého ohrožení branek. Poté se však do gólové šance po krásné kombinaci dostal Kulvajt a z vyložené pozice však pálil vedle.
Do vedení šli v 18. minutě domácí, když centr od postranní čáry umístil Moniaty za Millerova záda. Boleslav vyrovnala o pět minut později Göghem, který dorazil Cigánkův centr. Po půl hodině hry odkulhal ze hřiště zraněný Hýbner a do konce poločasu se již nic podstatného neudálo.
Druhý poločas hry patřil mladoboleslavským. Do vedení dostal hosty v 65. minutě Šmerda, který na brankové čáře přesně zasáhl Göghovu přihrávku. Ještě předtím však boleslavští nezužitkovali několik velmi zdařilých kombinačních akcí.
O vítězný pocit tedy Mladá Boleslav přišla až v samém konci utkání.

Fanshop banner