MILAN ŠÍP KÝVL NA NABÍDKU PARDUBIC
Klub

MILAN ŠÍP KÝVL NA NABÍDKU PARDUBIC

Redakce

Zatímco Martin Pulpit přišel z Pardubic trénovat do Mladé Boleslavi, opačným směrem se vydal MILAN ŠÍP. Ten totiž v jarní sezóně povede na druholigových trávnících právě tým z města perníku.

„Po skončení smlouvy v Mladé Boleslavi jsem si chtěl především od fotbalu odpočinout,“ přiznal na úvod rozhovoru Milan Šíp a dodal: „Navíc jsem dva měsíce pobýval v Itálii, takže jsem z fotbalového dění doma vypadl. V podstatě z hodiny na hodinu ale přišlo angažmá v Pardubicích. Na nabídku jsem kývl, zatím jsme se domluvili na půl roku. V létě uvidíme, co bude dále.“
Po odchodu z Městského stadionu se Milan Šíp objevil i v oblastním přeboru, a to u mužstva z Ovčár. Byla to ale spíše kamarádská výpomoc. V místě samotném má nový kouč Pardubic chatu a proto tamnímu klubu občas vypomohl s tréninkem. O oficiální angažmá se ale v žádném případě nejednalo.
„Nějaké nabídky na trénování se objevily už v létě. Byly z České fotbalové ligy. Přiznám se ale, že jsem měl nyní rozjednánu už úplně jinou práci. Mimo fotbal. Nakonec se celá záležitost protahovala. Proto jsem se domluvil s představiteli pardubického klubu, objasnil situaci Milan Šíp.
„Vím, že v Pardubicích je dobré mužstvo. S ním pochopitelně musím dále pracovat. Samozřejmě chceme i na jaře udržet umístění kolem pátého místa. Pokud to půjde, rádi bychom pozlobili i mužstva, která pomýšlejí na postup do I. ligy. A vzájemný duel Mladá Boleslav – Pardubice? Myslím si, že žádná přehnaná motivace nebude. Bude to asi utkání, jako každé jiné,“ zdůraznil na závěr Milan Šíp.

Fanshop banner