HALOVÝ TURNAJ VYHRÁLI KLOKANI
Klub

HALOVÝ TURNAJ VYHRÁLI KLOKANI

Redakce

Pohár za vítězství si z nedělního halového turnaje v mladoboleslavské sportovní hale odvezli do hlavního města mladší dorostenci Bohemians Praha. V pěti zápasech pouze jednou prohráli a na své konto si připsali dvanáct bodů.

Turnaje se zúčastnila šestice týmů, v systému turnaje se utkal každý s každým, jednotlivé zápasy měly hrací dobu dvacet minut. Mezi týmy, které se na palubovce představili, byli také fotbalisté FK Mladá Boleslav. Ti nakonec obsadili až páté místo. Jak pak bývá zvykem, v hale se představily některé fotbalové osobnosti. V roli kouče Marily Příbram to například byl Jaroslav Mašek, vítězný celek pak vedl Jiří Hruška, bývalý fotbalista Vyšehradu, který už během své aktivní kariéry přišel o pravou ruku. S tímto handicapem se ale dokázal vyrovnat. A fotbalisté samotní? Největší pozornosti se zřejmě těšil další z klokanů Ivan Hašek. Stal se nejlepším střelcem a dokázal, že fotbalové geny zdědil po svém otci.
Výsledky: FK Mladá Boleslav – Jablonec 4:5 (Petržilka 2, Bičiště, Mikeš), Varnsdorf – Bohemians 1:2, Teplice – Příbram 0:3, FK Mladá Boleslav – Varnsdorf 6:3 (Střihavka a Mikeš 2, Herman, Bobek), Příbram – Jablonec 5:1, Bohemians – Teplice 3:2, Varnsdorf – Jablonec 2:5, FK Mladá Boleslav – Teplice 2:3 (Blažek, Kosina), Bohemians – Příbram 4:1 (Teplice – varnsdorf 3:2, Jablonec – Bohemians 3:2, FK Mladá Boleslav – Příbram 5:2 (Bobek a Herman 2, Mikeš), Teplice – Jablonec 5:2, Příbram – Varnsdorf 9:3, FK Mladá Boleslav – Bohemians 1:4 (Střihavka).
Pořadí: 1. Bohemians 12 (15:8), 2. Příbram 9 (18:8), 3. Teplice 9 (13:10), 4. jablonec 9 (16:18), 5. FK Mladá Boleslav 6 (18:17), 6. Varnsdorf 0 (11:25).
Nejlepší hráč: Jakub Mikeš (FK Mladá Boleslav), nejlepší brankář: Jan Švarc (Marila Příbram), nejlepší střelec: Ivan Hašek (Bohemians Praha) – 5 branek.
FK Mladá Boleslav: Zachař, Tichota – Jiránek, Bičiště, Kosina, Hájek, Blažek, Bobek, Petržilka, Střihavka, Herman, Valenta, Mikeš a Koťátko. Trenéři: Pechanec a Skramužský.

Fanshop banner