A mužstvo zahájilo přípravu na jaro 2003
Klub

A mužstvo zahájilo přípravu na jaro 2003

Redakce

A mužstvo FK MB se pod vedením trenéra Martina Pulpita sešlo dnes k prvnímu tréninku v roce 2003. Do přípravy se zapojilo 25 hráčů včetně nových posil Michala Hýbnera (z FK Pardubice) a Marka Matějovského (z FK Jablonec). Zatímco Hýbner se stává kmenovým hráčem Mladé Boleslavi, bývalý odchovanec Matějovský přichází na jedno a půl roční hostování. Do přípravy se zapojili rovněž dorostenci brankář Janáček a obránce Jůzl. Z hostování se vracejí hráči Janoviak z Prostějova, z Neratovic Novotný a Gruber z Dolních Kounic. Na testování z FK Teplice se objevil slovenský záložník Peter Štyvár, u něho je však ještě nutné dořešit některé administrativní záležitosti.

Mužstvo po dnešním dvoufázovém tréninku absolvuje stejnou dávku zítra a v sobotu, 4.1. 2003, je potom čeká první utkání zimního turnaje v Xaverově, kde se od 10:30 na umělé trávě utká s prvoligovým družstvem Bohemians Praha.

Ihned po utkání odjíždí potom A mužstvo na týdenní soustředění do hotelu Malá Skála ve Svratce na Českomoravské Vrchovině. Ze soustředění se vrací opět v sobotu, a to 11.1. přímo do Xaverova, kde se od 13 hodin utká z mistrem ČR – Slovanem Liberec.

V dalších přípravných utkáních potom fotbalisty z Mladé Boleslavi čeká v Praze v Edenu na umělé trávě 15.1. od 10 hodin SK Slavia Praha B, v sobotu 18.1. pokračuje turnaj Xaverova – od 14:30 hodin narazí náš celek na České Budějovice a podle umístění xaverovský turnaj vyvrcholí 25.1. zápasy o celkové umístění.

Kromě uvedeného soustředění se hráči FK Mladá Boleslav budou připravovat během ledna 2003 v areálu městského stadiónu v Mladé Boleslavi, kde využijí všech dostupných sportovních zařízení.

Fanshop banner