V EXHIBICI PADLO TŘINÁCT GÓLŮ
Klub

V EXHIBICI PADLO TŘINÁCT GÓLŮ

Redakce

Celkem třináct gólů nabídla divákům páteční exhibice mezi funkcionářským výběrem FK Mladá Boleslav a týmem hostí složeného převážně z podnikatelů a zástupců firem podporující fotbal ve městě.

Domácí mužstvo v čele s prezidentem Dufkem, výkonným ředitelem Šeterlem, generálním manažerem Kudelou, technickým ředitelem Jurankou a trenérem Petrželou hrajícím s kapitánskou páskou soupeře vůbec nešetřilo a zvítězilo vysoko 12:1 (5:0). Hosty vedl pro změnu jako kapitán asistent Vrabec, spolu s ním se, mimo jiné, na pažitu Městského stadionu představili jeho kolega Bilák nebo internacionál Luhový.
„Do fotbalu nic nedělám, ani si nechodím zahrát. Dnes jsem byl na hřišti po šesti letech,“ prozradil Milan Luhový, který je v poslední době znám především svými kritickými výroky. Bývalý hráč Slovanu Bratislava, pražské Dukly a federální reprezentace také řekl, že na minulost zůstaly už jen vzpomínky. „Ke vzpomínkách se už vůbec nevracím. Každá etapa měla pochopitelně své příjemné i stinné stránky, zůstala ale opravdu už jen vzpomínka. Nic jiného.“
Na první branku se čekalo až do 24. minuty (hrálo se přitom 2x45 minut). Skóre otevřel Petržela a poté už se s góly doslova roztrhl pytel. O místo v sestavě áčka si například řekli doktoři Sinkule a Horák. Oba se trefili hned dvakrát, škoda jen, že v tu dobu už byl kouč Mladé Boleslavi Petržela v šatně…

Branky: 33., 39., 50. a 60. Sedláček, 30. a 47. Pechanec, 69. a 77. Sinkule, 79. a 80. Horák, 24. Petržela, 42. Juranka – 56. Woronicz.
Rozhodčí: Draštík,
hráno bez žlutých karet.

Fanshop banner