FOTBALISTÉ NEJEDOU DO OPAVY BEZ NADĚJÍ
Klub

FOTBALISTÉ NEJEDOU DO OPAVY BEZ NADĚJÍ

Redakce

S úderem sedmnácté hodiny vyběhnou v sobotu na trávník v Opavě k dalšímu druholigovému utkání fotbalisté FK Mladá Boleslav. Domácí jsou pasování v domácím prostředí do role favorita, hostující tým ale povzbudil parádní výkon a také samozřejmě vítězství nad letensko rezervou.

„Opava hraje disciplinovaný fotbal,“ prozradil na adresu sobotního soupeře boleslavských fotbalistů jeden z asistentů Ladislav BILÁK. „Opavský tým jsem sledoval v zápase s Plzní, domácí vyhráli 1:0 gólem Švancary ze 40. minuty. Opava se celý první poločas bránila, naproti tomu Plzeň hrála rychlý a agresivní fotbal. To se jim vymstilo, Opava udělala jediný útok a z něj skórovala.“ O týden později sledoval Opavu Ladislav Bilák znovu. Tentokrát v Xaverově, kde slezský tým opět vyhrál nejtěsnějším poměrem branek 1:0. „Hosté byli v první půli jasně lepší a po pěti minutách se radovali z vedoucí branky. Ve druhé půli ale fyzicky odpadli, Xaverov měl navrch a myslím si, že domácí mužstvo trochu poškodil i rozhodčí. Vítězství Opavy bylo podle mého soudu nezasloužené. Myslím si proto, že na severu Moravy neprohrajeme a utkání zvládneme,“ přesvědčivě uvedl Ladislav Bilák.
Boleslavský tým podle slov asistenta „šlape jako hodinky“ a fotbalisté jsou připraveni podat stoprocentní výkon. Nikdo není zraněn, ani žluté karty nevystavily nikomu nucenou absenci.
„V týmu je skutečně velmi dobrá nálada, tréninky jsou super. Nic nám tedy nebrání v tom, abychom v sobotním druholigovém utkání podali plnohodnotný výkon. Samozřejmě k výborné náladě přispělo vítězství nad Spartou B a já bych chtěl ještě jednou poděkovat fanouškům. Moc nám pomohli a vyburcovali nás k vynikajícímu výkonu ve druhém poločase. Strašně nám to pochopitelně pomohlo po psychické stránce,“ uvedl dále Ladislav Bilák.

Fanshop banner