Na Městský stadion přijede Sparta B
Klub

Na Městský stadion přijede Sparta B

Redakce

Atraktivní soupeř čeká v neděli na fotbalisty FK Mladá Boleslav. Na Městském stadionu se totiž utkají od 16.30 hod. se Spartou Praha B. Rezerva letenského týmu přijíždí navíc v pozici druhého celku druholigové tabulky.

Přesto domácí tým, vedený Vlastimilem Petrželou, pomýšlí jednoznačně na vítězství, což potvrdil i asistent Ladislav Bilák.
„Myslím si, že Sparta přijede s bojovnou náladou. Letenští už v předchozích zápasech potvrdili, že dokáží hrát dobrý fotbal, mají kvalitní hráče ve svém kádru. My ale potřebujeme zabrat naplno. Nebereme proto nic jiného, než vítězství. A jestli je mé tvrzení příliš odvážné? Hrát se dá s každým. Navíc si myslím, že naše forma pomalu stoupá. Už v Pardubicích jsme odehráli velice kvalitní druhý poločas. Důležité také je si před domácím publikem napravit reputaci po nevydařeném zápase s Olomoucí B. Zkrátka, na sto procent jsem přesvědčený, že nad Spartou vyhrajeme o dva góly.“
Nejkrásnější léta prožil ve sparťanském dresu další z asistentů Petr Vrabec. Zvláštní motivaci ale prý před důležitým nedělním zápasem necítí.
„Pro mě je to zápas jako každý jiný. Ve Spartě už jsem nikoho ze současným hráčů nezažil. Znám akorát pana Káru, vedoucího mužstva. Jak říkal už můj kolega, potřebujeme zvítězit a já věřím, že mužstvo pro vítězství udělá v nedělním odpoledni skutečně vše,“ dodal Petr Vrabec.
Ani Adrian Vizingr nevnímá duel s letenským béčkem jako nějaký mimořádný.
„Na utkání se Spartou B se připravujeme stejně jako na jakýkoliv jiný zápas. Zvláštní motivaci rozhodně necítím. A jako do každého utkání budeme nastupovat s tím, že chceme vyhrát,“ konstatoval Adrian Vizingr.

Fanshop banner