BLŠANY – FK MB 2:1 (1:0)
Klub

BLŠANY – FK MB 2:1 (1:0)

Redakce

Ve středečním přátelském utkání nastoupil domácí prvoligový celek v nejsilnější sestavě. Přesto si prakticky nevytvořil, kromě vstřelených branek, žádnou další šanci a vítězství je pro něj více než šťastné.

Ještě za stavu 0:0 nabídl domácím „pomocnou ruku“ sudí Bouše. Odpískal totiž penaltu, kterou viděl jen on sám. Naštěstí pro hosty se při ní vyznamenal brankář Miller a střelu z pokutového kopu zlikvidoval. Až v závěru první půle kapituloval po střele Pleška. Ještě předtím se zrodily šance na opačné straně hřiště. Bednář nejprve neproměnil sólo a Kroupa v ideální pozici místo střely volil přihrávku.
Po přestávce domácí zvýšili vedení na 2:0 zásluhou Velkoborského, nicméně od tohoto okamžiku hru ovládli hosté a Čupr z trestného kopu snížil na 2:1. Boleslav si vytvořila i další příležitosti a vyrovnávající gól doslova visel ve vzduchu. Jenže skórovat už svěřencům trenéra Petržely nebylo přáno. Přesto boleslavský tým v konfrontaci s prvoligovým soupeřem nezklamal a hráči za výkon v utkání samotném zaslouží absolutorium.
Branky: Pleško, Velkoborský – Čupr. Rozhodčí: Bouše.

Fanshop banner