BOLESLAV CESTUJE NA HŘIŠTĚ VEDOUCÍCH PARDUBIC
Klub

BOLESLAV CESTUJE NA HŘIŠTĚ VEDOUCÍCH PARDUBIC

Redakce

Utkáním pravdy bude pro fotbalisty FK Mladá Boleslav sobotní druholigové utkání na hřišti vedoucích Pardubic. Ambiciózní tým domácích, vedený impulsivním trenérem Martinem Pulpitem, si jistě bude chtít udržet první příčku, nicméně hosté by rádi zapomněli na nevydařený zápas se Sigmou Olomouc B a především by rádi udrželi podzimní neporazitelnost.

„Všichni víme, že nás čeká těžké utkání,“ uvědomuje si velice dobře asistent trenéra Petržely Petr Vrabec a dodává: „Pardubice produkují rychlý a přímočarý fotbal. My ale na hřiště vedoucího týmu jedeme pro co nejlepší výsledek. V žádném případě pak ne s poraženeckou náladou. Naopak.“ Petr Vrabec má také ještě v živé paměti jarní nevydařený zápas a pardubickou porážku 0:3. „Věřím, že z uvedeného zápasu jsme se poučili. Doufám také, že předvedeme kvalitní výkon, který bude nakonec odměněn jedním nebo třemi body,“ prozradil přání pro sobotní zápas jeden z asistentů boleslavského týmu.
V doposud posledním zápase s olomouckou rezervou kvůli zranění chyběla hned trojice hráčů – Šmerda, Paleček a brankář Miller. Jaká je jejich momentální zdravotní situace? „Ve středu Šmerda ještě netrénoval, Paleček jen lehce vyklusával a Miller už trénoval naplno. O jejich startu se ale rozhodne až před zápasem. Pochopitelně záleží na rozhodnutí lékaře a také na tom, jak se hráči sami budou cítit,“ dodal Petr Vrabec. My dodáváme, že zápas začíná v 10.15 hodin.
(PP)

Fanshop banner