FK MB – SIGMA OLOMOUC „B“ 0:0
Klub

FK MB – SIGMA OLOMOUC „B“ 0:0

Redakce

V dalším druholigovém utkání sice měli naši fotbalisté převahu, nicméně ta ke gólu nevedla. Náš celek se nedokázal prosadit ani z pokutového kopu, kdy Jakubec mířil mimo branku. Pravdou pak zůstává, že nedělní výkon mužstva zůstal daleko za očekáváním a fotbalové krásy příliš k vidění nebylo.

Z počátečního náporu náš celek vytěžil dvě standardní situace, ty však směřovaly mimo branku. Poté byla hra oboustranně neurovnaná a šancí se rodilo jen minimum. Tu největší na konci první půlhodinky neproměnil Bednář, když nedokázal překonat při samostatné akci teprve sedmnáctiletého olomouckého brankáře Černého. Neuspěl ani o pár minut později Cigánek, ten pro změnu mířil jen do náruče hostujícího gólmana.
Na začátku druhého poločasu musel nejprve Macháček likvidovat střelu Štrbíka. V 50. minutě jsme pak dostali výhodu po faulu zahrávat pokutový kop, jenže Jakubec stoprocentní příležitost promarnil. O čtyři minuty později měl pro změnu gól na kopačce Procházka, z dobré pozice ovšem mířil pouze nad. Na druhé straně Macháček likvidoval bravurně trestný kop Glose nasměrovaný do šibenice a tak se gólu diváci na Městském stadionu tentokrát nedočkali.

Rozhodčí: Dvořáček (7,5),
ŽK: Skoupý, Jakubec, Pokorný, Procházka, Cigánek – Glos, Černý, Vlček, Ševela, Spáčil, Petrenko, Mazouch,
diváků: 1755.
FK Mladá Boleslav: Macháček – Skoupý, Jakubec, Pokorný, Čupr – Krátký, Procházka, Cigánek, Gögh – Sedláček (80. Kroupa), Bednář (61. Kulvajt).
Trenér: Vlastimil Petržela.
Sigma Olomouc B: Černý – Spáčil, Gába, Krajčovič, Glos – Štrbík (66. Mazouch), Petrenko, Ševela, Vyskočil – Vlček (90. D. Macháček), Krpec (79. Laštuvka). Trenér: Zdeněk Psotka.
-

Fanshop banner