V NEDĚLI SE SIGMOU "B"
Klub

V NEDĚLI SE SIGMOU "B"

Redakce

Minulý týden měla druholigová soutěž přestávku, nyní už ale liga pokračuje. Fotbalisté FK Mladá Boleslav na Městském stadionu přivítají v neděli 15. září od 16.30 hodin Sigmu Olomouc "B". Tím zároveň potvrzujeme správnost termínu, neboť v některých sdělovacích prostředcích a také na teletextu České televize se objevily informace o tom, že se zápas hraje v sobotu. Ještě jednou tedy - utkání FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc "B" se hraje v neděli 15.9. 2002 od 16.30 hodin.
Olomoučtí fotbalisté se v doposud posledním druholigovém kole postarali o překvapení a v domácím prostředí porazili Viktorii Plzeň 3:1. To jen dokumentuje skutečnost, jak těžký soupeř nás čeká. Olomoucká rezerva je v tabulce druholigové soutěže na jedenáctém místě se ziskem šesti bodů. Náš celek má o tři body více a patří mu pátá pozice.
Také tentokrát bude pro ty z vás, kteří si zakoupí slosovatelný zpravodaj, připraveno deset cen v tombole. Kromě tradičních cen, kterými jsou publikace mapující stoletou historii klubu, můžete získat také tři ceny do společnosti bauMax ČR. Konkrétně se jedná o poukázku na odběr zboží v hodnotě 300 korun, koberec do auta nebo knižní publikaci Encyklopedie piva. Šanci na výhru budete mít ale pouze v tom případě, že si zakoupíte v neděli program.

-

Fanshop banner