FK MB – VfL WOLFSBURG 3:2 (1:1)
Klub

FK MB – VfL WOLFSBURG 3:2 (1:1)

Redakce

Ve velmi dobrém světle se představili fotbalisté FK Mladá Boleslav v přátelském utkání proti německému VfL Wolfsburg. Tým ze země vicemistrů světa přijel na Městský stadion v rámci oslav 100 let mladoboleslavské kopané.

Boleslavský tým v konfrontaci s devátým mužstvem bundesligy předvedl dobrou hru a trenér hostí po zápase přiznal, že ho naši fotbalisté zaskočili především rychlostí a zdravou agresivitou. První branku viděli diváci ve 23. minutě, jejím autorem byl Bednář. Ještě do přestávky ale po vlastním gólu hosté srovnali. Krátce po přestávce pak šel Wolfsburg do vedení, když se prosadil nekrytý Petrov. Jenže naši borci nerezignovali a po nejhezčí akci zápasu vyrovnali. To si Bednář naběhl na ideální centr Čupra a hlavou upravil na 2:2. V 73. minutě pak zajistil vítězství, a to opět po centru Čupra, hlavou Šmerda.
Branky: 23. a 62. Bednář, 73. Šmerda – 39. vlastní, 54. Petrov.
Rozhodčí: Čuřín,
diváků: 3500.
FK Mladá Boleslav: Miller – Šmerda, Jakubec, Skoupý (73. Zeidler), Čupr – Novotný (46. Hodan), Procházka, Kulvajt (80. Janoviak), Gögh (73. Paleček) – Sedláček (46. Gruber, 63. Hupka), Bednář (68. Kroupa).
Trenér: Vlastimil Petržela.
VfL Wolfsburg: Reitmaier – Müller (67. Rytter), Madsen, Biliskov (67. Weiser), Rau (67. Schnoor) – Habryka (67. Karhan), Munteanu (67. Ponte), Sarpei (67. Akonnor), Plassnegger – Präger, Petrov.
Trenér: Wolfgang Wolf.

Fanshop banner