Jaromír Šeterle neodchází od započaté práce
Klub

Jaromír Šeterle neodchází od započaté práce

Redakce

V denním tisku se objevily spekulace o možném odchodu výkonného ředitele FK Mladá Boleslav a.s. Jaromíra Šeterleho do prvoligových Bohemians. Výslovně se prý jednalo o přání trenéra Jaroslava Hřebíka. Zajímalo nás proto, jestli je vůbec reálné o „přestupu“ k zelenobílým barvám uvažovat.

„Pochopitelně člověk je v kontaktu s řadou lidí, kteří se ve fotbale dlouhodobě v různých rolích a funkcích pohybují. Mezi ně v mém případě patří i Jaroslav Hřebík. Velmi dobře se známe, a to nejen z doby, kdy vše klapalo. Měli jsme možnost se poznat i ve složitějších situacích a to jak fotbalových, tak lidských,“ vysvětluje kontakty s uznávaným trenérem Jaromír Šeterle. Podle jeho slov si Hřebík přál, aby měl vedle sebe ve Vršovicích člověka naladěného na stejnou pracovní notu. Tím také nepopírá, že jednání s představiteli pražského klubu proběhla.
„Nenazval bych to ani jednáním, spíše rozhovorem. Bylo by ale neseriózní, abych v této fázi o nabídce vůbec přemýšlel. V Mladé Boleslavi se rozběhla celá řada jednání a klub si stanovil cíle i na delší časové období. Navíc jsem i zde našel řadu lidí, jak ve sportovní oblasti, tak v samotném vedení klubu, se kterými se midobře spolupracuje. Pravdou ovšem je, že člověka polichotí, když někdo projeví o spolupráci s vámi zájem,“ přiznává Jaromír Šeterle a dodává: „Vše si musíte rozmyslet na začátku. Pokud bych já před třemi měsíci chtěl jít pracovat do jiného klubu, příležitosti by byly. Shodou okolností možná právě i v Bohemians.“

Fanshop banner