Po přestávce boleslavští fotbalisté nepochopitelně zkolabovali
Klub

Po přestávce boleslavští fotbalisté nepochopitelně zkolabovali

Redakce

Boleslavský trenér Jozef Weber byl evidentně zdrcený z plzeňského debaklu a také z herního projevu ve druhém poločase, kdy přísné prvoligové měřítko nesnesl nikdo z hráčů v mladoboleslavském dresu.

„Ani jeden z obránců nepodal dobrý výkon, ale zbaběle se chovali i naši útočníci. Ve druhé půli jsme nejméně dva góly dostali po situacích, kdy jsme měli míč pod kontrolou, nedokončili útočnou akci a po ztrátě inkasovali. Zaslouženě jsme vysoko prohráli," zlobil se Jozef Weber, jenž byl s týmem částečně spokojený do inkasování druhého gólu, to znamená do čtyřiačtyřicáté minuty.
„Minule jsme vyhráli šest jedna a nyní jedna šest prohráli. Opavě jsme se divili, že stále útočila a umožnila nám přidat další góly, a my se z toho nepoučili a v Plzni prožili to samé v opačném postavení," pravil Tomáš Přikryl, který ze zákulisní atmosféry prozradil, že tentokrát byl slovní projev trenéra Weber v kabině nejdůraznější za jeho boleslavského působení.

Plzeňský trenér Pavel Vrba si výrazné vítězství před novináři patřičně užíval: „Po výhře šest jedna po předchozích hubených jednogólových vítězstvích budeme mít klid hlavně od médií. Je však potřeba vidět, že minulé zápasy jsme hráli do soupeřů, kteří bránili. Boleslav i za nepříznivého stavu chtěla vyrovnat, otevřela hru a toužila bodovat. Hrát do plných je mnohem složitější," zdůraznil Pavel Vrba, jenž za důležitý moment označil druhý gól v boleslavské síti: „Že jsme po vyrovnání dali ještě do poločasu gól, nám hodně pomohlo."

Fanshop banner