První mistrák ozdobil hattrickem Mašek
Klub

První mistrák ozdobil hattrickem Mašek

Redakce

Šestnáctiletí boleslavští dorostenci soupeře z pražské Julisky výrazně předčili, neboť kromě čtyř nastřílených gólů ještě trefili třikrát soupeřovu brankovou konstrukci. Přesnou mušku prokázal Lukáš Mašek, který hned v prvním utkání o body v nové sezóně dosáhl hattricku.

Na začátku utkání dali boleslavští dorostenci brzo vedoucí gól a do přestávky přidali další dva. První mistrovský zápas příkladně odmakali, v konfrontaci se soupeřem si počínali odhodlaně a sebevědomě, za což byli po zásluze odměněni třemi body.

Trenér boleslavských dorostenců Jaroslav Machač měl radost: „Vstup do sezóny se nám podařil nad očekávání. Přístup k utkání, brzká branka, předvedený výkon a celkové skóre, to vše nám pochopitelně dělalo radost. Kluci utkání odmakali. Chtěli jsme hrát ofenzivně, po zisku míče okamžitě přecházet přímočaře do útoku a to se dařilo. Kromě čtyř branek ještě třikrát zvonila tyč a další šance pochytal hostující brankář. Přesto máme před sebou ještě hodně práce a ukázalo to i toto utkání. Se vší úctou k Dukle, čekají nás v soutěži ještě mnohem těžší soupeři, kteří nám ukáží, zda jsme se vydali správnou cestou."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Karmazín - Hampl (80. Kaulfus), Vostřel, Kühmel, Tykva - Zedníček (80. T. Král), Chalupník, Vlček (80. Šoufek) - Mašek, Gregor (65. Smožanyk), Stránský.

Góly: Mašek 3, Stránský

Fanshop banner