Hráči gólovou přestřelkou usilovali o zdraví trenérů
Klub

Hráči gólovou přestřelkou usilovali o zdraví trenérů

Redakce

Pro boleslavského kouče Jozefa Webera bylo ligové utkání v Karviné specifické tím, že před rokem právě v tomto klubu působil. A určitě velmi dobře, což mu místní fandové dali najevo hlasitým skandováním jeho jména v úvodních minutách utkání.

„Jako hostující trenér jsem si zápas v Karviné užil. Jsem rád, že si na mě fandové vzpomněli, bylo to příjemné a chvíli mi trvalo, než jsem se soustředil na fotbal," přiznal Jozef Weber a pochválil úroveň zápasu. „Na poměry české ligy jsme byli svědky velmi zajímavého a atraktivního utkání, podílely se na tom oba týmy," pravil na úvod hodnocení boleslavské výhry v Karviné. „Třikrát jsme šli do vedení, dvakrát domácí vyrovnali, vypadalo to, jakoby hráči nám trenérům usilovali o zdraví či dokonce o život," dodal boleslavský trenér. „Máme mladý tým, který však druhý poločas odehrál aktivně a lépe než první. Pro domácí je to krutá porážka, pro nás důležité vítězství a pro diváky určitě zajímavá podívaná." V reakci na novinářské dotazy vysvětlil, že změnu v brance provedl, protože Kamenár přišel do mužstva krátce před startem ligového sezóny a po sedmi inkasovaných gólech ve dvou zápasech potřeboval odpočinout a jedním dechem dodal, že Šeda zachytal dobře. A potvrdil, že Mladá Boleslav má zájem o karvinského špílmachra Budínského.

Karvinský trenér Roman Nádvorník přišel na tiskovou konferenci velmi roztrpčený a tomu i odpovídalo jeho hodnocení prohraného mistráku: „Těžko se hodnotí prohraný zápas, který jsme začali dobře a z jednoho ze dvou vydařených protiútoků soupeře dostali hloupý gól. Potom jsme stoprocentní šance nedohráli do gólů. Věřil jsem, že ve druhém poločase dáme góly, ale naopak jsme dostali a navíc si dali jeden vlastní. Bylo pro nás velmi důležité v tomto domácím utkání bodovat a snažili se do poslední minuty zvrátit nepříznivé skóre, bohužel jsme to nezvládli."

Fanshop banner