Po nepovedeném poločasu se zlepšili, ale na výhru to nestačilo
Klub

Po nepovedeném poločasu se zlepšili, ale na výhru to nestačilo

Redakce

Šestnáctiletí k prvnímu letnímu přípravnému utkání odjeli do nymburského sportovního centra, kde prohráli s mladými slávisty, kteří dvěma brzkými góly určili ráz střetnutí.

Ačkoliv Boleslavští do utkání chtěli vstoupit aktivně, tak z jejich záměru brzo sešlo, neboť protivník jim do 12. minuty dal dva góly. Od té doby se poločasem protrápili a prohráli ho výrazně o čtyři góly, což na množství slávistických šancí bylo ještě milosrdné. Po přestávce se Boleslavští viditelně zlepšili a druhý poločas dokonce vyhráli (2:1). „Především však jsme byli Slavii soupeřem. Vyrovnali jsme se jejím hráčům v pohybu, agresivitě, dokázali držet míč na kopačkách a byli také v ofenzívě nebezpeční. Bohužel jsme odehráli dva zcela různé poločasy. Je na čem pracovat, ale i stavět," pravil trenér mladoboleslavských dorostenců Jaroslav Machač.

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Ulrich (41. Karmazín) - Černý (61. Tykva), Holakovský (61. Vostřel), Kühmel, Chalupník - Vostřel (41. Kubát), Zedníček, Dohalský, Tykva (41. Vlček) - Mašek (41. Gregor), Stránský (61. Mašek).

Góly: Višinský 2, Langhamer 2, Šimoník - Mašek 2

Fanshop banner