Prohra s dospělým divizním mužstvem
Klub

Prohra s dospělým divizním mužstvem

Redakce

Třetí letní příprava osmnáctiletých dorostenců byla nejnáročnější v červencovém období, neboť soupeřem jim bylo mužstvo dospělých fotbalistů hrajících východočeskou divizní C skupinu. Utkání se konalo v rámci soustředění v podkrkonošském Lánově.

S horkým letním počasím a nerovnou hrací plochou se lépe vypořádali zkušenější hráči divizního Dvora Králové. Po bezgólovém poločase ze své převahy v osobních soubojích vytěžili výhru o dva góly, když boleslavští dorostenci poprvé v letošní letní přípravě neskórovali.

Trenér boleslavských dorostenců Jan Navrátil uznal sílu protivníka: „Stál proti nám lepší soupeř a my mu k výhře gratulujeme. Měli jsme problémy v osobních soubojích, v nichž jsme nestačili silově ani takticky. Za pochvalu stojí snaha o trvalé napadání v obranné fázi, ale tentokrát nám chyběla vetší úspěšnost, protože jsme byli daleko od sebe v základním postavení. V útočné fázi jsme si vypracovali tři gólové pozice, ale naše finální zakončení nebylo přesné. I tak jsme se zápasem spokojeni. V únavě jsme proti týmu z mužské kategorie získali cenné zkušenosti."

Sestava FK Mladá Boleslav U18: Hartych (46. Kocmich) - Johanides, Mísař, Lazarchuk, Kučera - Dolák, Chleborád (90. Motyčka) - Para (46. Pour), Gracl, Havlina - Křižák (46. Milner)

Fanshop banner