Prohra ve třetí letní přípravě
Klub

Prohra ve třetí letní přípravě

Redakce

Po jednoznačné výhře v úvodním a remíze ve druhém utkání letního přípravného období se třetí zápas boleslavským juniorům nepovedl. Na hřišti v Uhříněvsi prohráli s juniory vršovických Bohemians, kteří o příznivém výsledku ve svůj prospěch rozhodli třemi góly v úvodní půlhodině.

Od začátku utkání měli Boleslavští nečekané problémy s defenzívou a po třech povedených akcích soupeře za necelou půlhodinu prohrávali o tři góly. Už ve 2. minutě se trefil Kocourek, ve 20. minutě druhý gól přidal Hliňák a ve 26. minutě do boleslavské branky skóroval Horyzrál. Boleslavští junioři do přestávky neodpověděli a tak první poločas skončil výrazným rozdílem 3:0 ve vršovický prospěch.

Do druhého poločasu přišel na hřiště v boleslavských dresech „jiný" tým a po velké převaze a nátlakové hře sahal po vyrovnání. Nepovedlo se, neboť manko z prvního poločasu Boleslavští nevymazali především přičiněním výtečně chytajícího vršovického brankáře Kouby. V 58. minutě snížil Košek na 3:1 a druhý gól do vršovické branky dal Valenta až v 79. minutě. V úplně poslední minutě utkání Hliňák povedenou standardní situací z hranice pokutového území a svým druhým gólem v tomto utkání pojistil výhru Bohemians - 4:2.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Vrána - Procházka (46. Glockner), Kysela, Kopa, Komma (46. Fingerhut) - Dib (46. Novák), Komárek, Valenta, Zabilanský - Košek, Šimon.

Branky: 20. a 90. Hliňák, 2. Kocourek, 26. Horyzrál - 58. Košek, 79. Valenta.

Fanshop banner