Jediný přípravný zápas na domácím hřišti hraje Boleslav v úterý proti Bahrainu
Klub

Jediný přípravný zápas na domácím hřišti hraje Boleslav v úterý proti Bahrainu

Redakce

Utkání FK Mladá Boleslav - Bahrain se hraje v úterý 3. července 2018 od 17 hodin na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Bude to páté utkání boleslavských fotbalistů v letošní letní přípravě a jediné v domácím prostředí, neboť další tři mají na programu až v rámci rakouského soustředění, na které odcestují ve čtvrtek 5. července. Stream - https://www.youtube.com/watch?v=n-dwKaQNu24

Boleslavští v dosavadních čtyřech letních přípravných duelech neprohráli a nastříleli celkem deset gólů, o které se podělilo sedm střelců: 3 - Nikolay Komlichenko, 2 - Adam Jánoš, 1 - Jaroslav Diviš, Jiří Kateřiňák, Antonín Křapka, Daniel Novák, Ladislav Takács.

Bahrainské království je ostrovní stát v jižní části Perského zálivu a jeho reprezentace v letošním roce sehrála tři mezistátní zápasy: v lednu přátelsky Oman - Bahrain 1:0, v březnu přátelsky Bahrain - Palestine 0:0 a kvalifikaci Asijského poháru národů Bahrain - Turkmenistan 4:0.
V těchto dnech se Bahrain připravuje v Česku a poslední červnovou sobotu se zúčastnil 85. ročníku perleťového poháru v Žirovnici, kde v prvním utkání porazil FC Vysočina Jihlava 3:0 (góly 12. Kámel, 79. Džabar, 90. Isa Mósa z pokutového kopu, když v 67. minutě bahrainský brankář Ašraf zneškodnil Mašičovi penaltu) a ve druhém podlehl FK Dukla Praha 0:2 inkasováním obou gólů až v závěrečné čtvrthodince. Reprezentační tým Bahrainu vede od léta 2016 český trenér Miroslav Soukup.

Fanshop banner