Středeční příprava Boleslavi proti Varnsdorfu se hraje na hřišti v Benátkách nad Jizerou
Klub

Středeční příprava Boleslavi proti Varnsdorfu se hraje na hřišti v Benátkách nad Jizerou

Redakce

Třetí utkání letního přípravného období FK Varnsdorf - FK Mladá Boleslav se koná ve středu 27. června od 17 hodin v Benátkách nad Jizerou, kde se boleslavští fotbalisté v uplynulém víkendu radovali ze zisku trofeje letního mezinárodního turnaje. Stream - https://www.youtube.com/watch?v=w6y2YN7nwG4

FK Varnsdorf je účastníkem druhé nejvyšší tuzemské soutěže Fortuna národní ligy. Uplynulý soutěžní ročník 2017-18 dohrál na jedenáctém místě v šestnáctičlenné konkurenci pod ostříleným trenérem Zdeno Frťalou, který však v severočeském klubu skončil a přesunul se do ambicióznějšího východočeského Hradce Králové. Novým varnsdorfským trenérem je nyní čtyřiatřicetiletý David Oulehla, který dosud pracoval na postu asistenta trenérů žižkovské Viktorie (Pilného, Haška i Vavrušky). Pro varnsdorfské fotbalisty bude střetnutí s Boleslaví první herním testem letošní letní přípravy. V mužstvu působí exboleslavští fotbalisté Daniel Kozma a Kristián Zbrožek. Z varnsdorfského hostování se do přípravy FK Mladá Boleslav vrátil Stanislav Klobása. V loňském podzimu byl ve Varnsdorfu na půlročním hostování také mladoboleslavský dorostenecký stoper Jan Král.
Protože trávník hlavní fotbalové arény v areálu mladoboleslavského Městského stadionu po generální rekonstrukci teprve houstne do potřebných parametrů, tak vedení prvoligového týmu naplánovalo přípravná střetnutí v tomto týdnu na hřištích v okolí Mladé Boleslavi. Po středečním duelu s Varnsdorfem v Benátkách nad Jizerou budou Boleslavští hrát v sobotu 30. června od 11 hodin proti Sokolovu na hřišti v Rejšicích.

Fanshop banner