Boleslav získala Diviše z Jablonce
Klub

Boleslav získala Diviše z Jablonce

Redakce

Do FK Mladá Boleslav přestoupil z FK Jablonec Jaroslav Diviš a pod trenérem Jozefem Weberem se zapojil do tréninkového procesu od prvního dne letošní letní přípravy. S vedením mladoboleslavského klubu se dohodl na dvouletém kontraktu s platností do konce června roku 2020.

Zkušený Jaroslav Diviš, který na začátku letošního července oslaví dvaatřicáté narozeniny, je rodákem z jihomoravských Hustopečí. Fotbalově vyrůstal v 1. FC Slovácko, v jehož dresu si odbyl prvoligovou premiéru v jarní sezóně 2007. Potom postupně hrál v FC Vítkovice (2007-09), FC Slovan Liberec (2009-10), FK Senica (2010-14), 1. FC Slovácko (2014-16) a FK Jablonec (2017-18). Má zkušenosti ze 120 zápasů v nejvyšší české lize, v nichž nastřílel 19 gólů, a také ze 108 zápasů slovenské ligy, kde v senickém dresu dal 26 gólů a zažil zápasy předkola Evropské ligy.
„Do Mladé Boleslavi jsem přestoupil na třetí pokus. Poprvé o mě projevila zájem, když jsem byl ještě hráčem Slovácka a ze dvou nabízených variant jsem si vybral Jablonec. Podruhé byla ve hře za trenéra Uhrina, který nakonec dal přednost hostování Mingazova ze Slávie, a tak jsem přišel až letos, když jsem se s majitelem jabloneckého klubu panem Peltou dohodl, že bude pro mě lepší změnit dres. Pro mé rozhodnutí přestoupit z Jablonce do Boleslavi bylo nejdůležitější, že o mě stál současný boleslavský trenér Jozef Weber," řekl Jaroslav Diviš, který se ze současného mladoboleslavského kádru zná nejvíce s Valentou, s nímž kopal za Slovácko. „Těším se, že si v boleslavském dresu zahraji kombinační a útočný fotbal. Současný trenér na jaře mužstvo zvedl, nastavil účinný režim, složení kádru stabilizoval a tak věřím, že bude Boleslav v lize úspěšná a prosadí se do šestice nejlepší týmů české ligy."

Fanshop banner