Nerozhodnou přestřelku úspěšně završili v penaltovém rozstřelu
Klub

Nerozhodnou přestřelku úspěšně završili v penaltovém rozstřelu

Redakce

Osmnáctiletí boleslavští dorostenci v posledním mistrovském utkání remizovali na hřišti pražské Admiry, kde uspěli v pozápasové penaltové loterii. Potvrdili tak své postavení na osmé příčce v konečném ligovém pořadí.

V úvodních minutách si pražští dorostenci vytvořili tlak a jen díky skvělým zákrokům Vrány vydržel bezbrankový stav deset minut.
V 10. minutě se však hráč Admiry dostal k dorážce rychleji, než boleslavští obránci zareagovali - 1:0.
Po inkasovaném gólu Boleslavští zvýšili úsilí a vyrovnali hru. Největší příležitost ke skórování měl ve 24. minutě Chládek, ale svůj samostatný nájezd neproměnil.
Ve 34. minutě byli pražští fotbalisté opět v soupeřově šestnáctce hbitější, než bránící boleslavští hráči a zvýšili snadno své vedení na 2:0.

Do druhého dějství se Boleslavští vrátili s enormní snahou zvrátit nepříznivý vývoj zápasu. Dvougólovou ztrátu srovnali v rozmezí necelých dvou minut.
Nejprve v 61. minutě a poté i v 62. minutě se dvakrát do branky Admiry trefil boleslavský forvard Milner - 2:2.
Dlouho však nerozhodný stav nevydržel.
V 68. minutě hrubou chybu boleslavské obrany potrestala Admira gólově - 3:2.
V 70. minutě Najman z ostrého úhlu prostřelil pražského brankáře a skóre bylo opět vyrovnané - 3:3.

Přestřelku mohl ve prospěch Boleslavi rozhodnout Milner, ale příležitost ke vstřelení vítězného gólu a završení osobního hattricku v tomto duelu neproměnil a oba soupeři tak brali po jednom bodu za remízu.
V pozápasovém penaltovém rozstřelu FK Admira Praha U18 - FK Mladá Boleslav U18 4:5 získali druhý bonusový bod boleslavští dorostenci.

FK Mladá Boleslav U18: Vrána - Zmij, Drobný, Mísař, Najman - Chládek, Böhm - Kučera (58. Gracl), Fingerhut, David Novák - Milner.

Góly FK MB U18: Milner 2, Najman.

Fanshop banner