Po dovolené začne fotbalová příprava 18. června
Klub

Po dovolené začne fotbalová příprava 18. června

Redakce

Hned druhý den po závěrečném utkání ligového ročníku 2017-18, to znamená v neděli 27. května, začala mladoboleslavským fotbalistům třítýdenní dovolená. Na prvním tréninku krátkého letního přípravného období se sejdou v pondělí 18. června. První ligové kolo je na programu v předposledním červencovém víkendu.

Dvoufázové trénování v prvních dvou týdnech letní přípravy zpestří tradiční testy fyzické zdatnosti i odolnosti a samozřejmě přípravná utkání. První herní prověrkou bude Letní turnaj v Benátkách nad Jizerou v sobotu 23. června s mezinárodní účastí (FK Mladá Boleslav, ŠK Slovan Bratislava, Bohemians Praha 1905, FC Hradec Králové).
Ve dnech 5.-14. července absolvují boleslavští fotbalisté soustředění se zaměřením na vybroušení herních činností ve známém prostředí hotelu Dilly v rakouském Windischgarstenu.
Proti komu v sobotu 21. července nebo v neděli 22. července zahájí FK Mladá Boleslav prvoligovou sezónu rozhodne losovací aktiv zástupců profesionálních klubů, který se uskuteční ve středu 20. června v Praze.

Fanshop banner