Trenéři byli spokojení s úrovní hry a diváci snad také
Klub

Trenéři byli spokojení s úrovní hry a diváci snad také

Redakce

Podle boleslavského trenéra Jozefa Webera ke kvalitní fotbalové podívané na olomouckém Andrově stadionu přispěl svým herním projevem i boleslavský tým, kterému však scházela produktivita, což byla naopak přednost olomouckého mužstva.

Rozlučkový zápas ligového ročníku 2017-18 odehráli boleslavští fotbalisté v Olomouci, kde prohráli 0:3, když nepřekonali olomouckého brankáře Reichla ani z pokutového kopu. „Gratuluji Olomouci k výborné sezóně, kterou zakončili vítězstvím. Utkání mělo nadprůměrnou úroveň, mně osobně se líbilo a jsem přesvědčený, že jsme k té výborné úrovni přispěli i my. Bohužel jsme byli neproduktivní a prospali začátek druhé půle. Mohli jsme se do utkání vrátit penaltou, ale neproměnili ji, již podruhé ve dvou posledních ligových zápasech," řekl po závěrečném utkání ligového ročníku 2017-18 trenér FK Mladá Boleslav Jozef Weber.
Olomoucký trenér Václav Jílek nebyl spokojený s hrou svého týmu v úvodu: „Konečný výsledek převyšuje mé rozpaky z průběhu úvodní půlhodiny, která nebyla z naší strany nejlepší, hráči byli nečekaně nervózní a měli jsme štěstí při soupeřových šancí, kterých si na můj vkus vypracovali hodně. Po Plškově krásném gólu jsme už utkání kontrolovali a druhým gólem hned po přestávce jsme soupeři odskočili. Klíčovým momentem bylo Reichlovo chycení penalty. Od té doby jsem věřil, že utkání dovedou hráči do vítězného konce. Jsem rád a díky patří všem hráčům a mým kolegům za umístění na čtvrté ligové příčce."

Fanshop banner