Nečekaně jednoznačná prohra ve východočeském Hradci
Klub

Nečekaně jednoznačná prohra ve východočeském Hradci

Redakce

Boleslavští z osmého místa prohráli se soupeřem, který na čtvrtém místě od dna ligové tabulky měl o propastných jedenadvacet bodů méně, když ani jednou nepřekonali čtvrtou nejhorší defenzívu ze šestnácti účastníků soutěže - Hradečtí v sedmadvaceti odehraných zápasech obdrželi celkem 125 gólů.

Boleslavští nejmladší dorostenci sice měli po celých osmdesát minut herní převahu, ale proti úporně bránícímu soupeři se ztěžka dostávali do střeleckých příležitostí. Z osmi jasných šancí však neproměnili ani jednu. Hradečtí jim uštědřili krutou lekci z produktivity, neboť ze tří brejků třikrát vystřelili na boleslavskou branku a dali tři góly.

Trenér boleslavských dorostenců Filip Toncar litoval promarněných šancí: „Celý zápas se nesl v duchu našeho dobývání soupeřovy obrany. I přes ne zcela kvalitní hru v útočné fázi jsme se dostali do osmi gólových šancí, které jsme však nedokázali proměnit. Soupeř nás potrestal ze tří brejků a ze všech svých střel na naši bránu. Gratulujeme mu tímto k vítězství."

Sestava FK Mladá Boleslav U16: Šebesta - Vlk, Pechanec, Tichý, Chládek - Roháček, Novotný, Gracl, Kohout - Kadlec, Pažout.

Fanshop banner