Prohráli gólem inkasovaným pět minut před koncem utkání
Klub

Prohráli gólem inkasovaným pět minut před koncem utkání

Redakce

Boleslavští osmnáctiletí dorostenci v nedělním dopoledni prohráli s hradeckou Olympií, která za nimi ve spodní polovině tabulky zaostávala o třináct bodů. Soupeř dal rozhodující gól šťastnou trefou pět minut před koncem utkání.

Úvodní minuty patřili boleslavským dorostencům, kteří zásluhou Fingerhutovy trefy ze 16. minuty vedli 0:1. Ovšem vedení jim nevydrželo dlouho. Po rohovém kopu se Hradečtí dostali k dorážce a vyrovnali na 1:1. Ve 36. minutě Mísař nepřesnou hlavičkou promarnil příležitost vrátit Boleslavi vedení a tak první dějství mistrovského duelu skončilo nerozhodným skóre.

V začátku druhého poločasu ve 47. minutě měli Hradečtí po rohovém kopu možnost ke skórování, ale tentokrát svoji dorážku nedokázali přetavit ve druhý gól. Když boleslavský Novák za nesportovní chování dostal žlutou kartu a musel na předepsaný čas opustit hřiště, tak Hradečtí v 55. minutě využili početní výhody ke vstřelení gólu - 2:1. O dvě minuty později však boleslavský Milner individuální akci zakončil vyrovnáním na 2:2. V 67. minutě byl hlavičkující Fingerhut blízko skórování, ale neprosadil se ani dorážkou z těsné blízkosti. V 85. minutě Boleslavští promarnili rychlý protiútok a vzápětí na druhé straně hřiště hradecká ofenzivní akce vyvrcholila střelou pod horní břevno Hartychovy - 3:2.

Sestava FK Mladá Boleslav U18: - Hartych - Mrnka (73. Zmij), Horák, Mísař, Najman - Chládek (46. Drobný), Majer - Jakub Novák, Fingerhut, Kučera - Milner.

Góly FK MB U18: 16. Fingerhut, 56. Milner

Fanshop banner