Předposlední tým přemohli až v penaltovém rozstřelu
Klub

Předposlední tým přemohli až v penaltovém rozstřelu

Redakce

Proti družstvu z předposlední příčky celostátní ligy mladších dorostenců sice Boleslavští dali vedoucí gól, ale soupeř skóre srovnal ještě před přestávkou. Po ní už žádný gól nepadl a v pozápasové penaltové loterii byli šťastnější boleslavští dorostenci.

První poločas začali Boleslavští dobře. V úvodu si připravili několik nadějných příležitostí a jednu z nich v 10. minutě Pech proměnil ve vedoucí gól. „Byla velká škoda, že jsme nepřidali další góly, naopak soupeř z jediné vážnější situace hned vyrovnal," posteskl si trenér boleslavských dorostenců Jan Páník.

Druhý poločas již nebyl na šance tak bohatý, jako první, přesto rozhodnout utkání v boleslavský prospěch mohli Chleborád, Mašek nebo Pech. Ani jeden z nich svoji šanci neproměnil. V závěru zápasu boleslavský tým dobrým zákrokem podržel brankář Kocmich, který měl také velkou zásluhu na tom, že penaltový rozstřel vyzněl vítězně a tím pádem se ziskem bonusového bodu pro Boleslav.

Sestava FK Mladá Boleslav U17: Kocmich - Johanides, Bárta, Chleborád, Skramuský - Blažíček, Dolák (41. Žádný) - Pech, Mašek, Motyčka (55. Baborák) - Havlina (65. Gracl).

Gól FK MB U17: 10. Pech

Rozhodčí: Bebenek - Caletka, Ham

Diváků: 35

Fanshop banner