Jeden bod byl pro oba trenéry málo
Klub

Jeden bod byl pro oba trenéry málo

Redakce

Střetnutí Boleslavi v Jihlavě bylo nervózní a bez vítěze. Oba trenéři, boleslavský Weber i jihlavský Svědík, považují jeden bod za nedostatečný počin pro vylepšení pozice v aktuální prvoligové tabulce. Uvědomují si, že pro jejich mužstva nervózní záchranářská mise ještě neskončila a za týden pokračuje.

Na úvod svého hodnocení remízového utkání v Jihlavě si boleslavský trenér Jozef Weber téměř omluvným hlasem povzdechl, že záchranářská důležitost se podepsala na obrazu hry obou mužstev. „Domácí začali lépe, později jsme se zklidnili a byli kombinačně lepší, než soupeř. Ve druhém poločase jsme neproměnili šance, kterými jsme mohli utkání rozhodnout v náš prospěch a v závěru nás výrazně podržel brankář Polaček. Nakonec musím říct, že na bezgólové remíze se podíleli významně oba gólmani," pravil Jozef Weber. I když z nerozhodného výsledku neskákal radostí do stropu, tak na něm našel pozitivní fakt.
„Ligová tabulka je vyrovnaná, počítá se každý získaný bod. S Jihlavou jsme na tom po podzimní výhře a jarní remíze lépe ve vzájemných zápasech, což je také důležité," zdůraznil boleslavský trenér.

Jihlavský trenér Martin Svědík také nad remízou nejásal a považoval ji pro svůj tým za ztrátu. „Tyto zápasy jsou náročné. Nebylo k vidění moc hezkého, byla tam spousta nakopávaných míčů a hodně nepřesností. Vstoupili jsme do utkání dobře, ale neměli dostatečné doplnění v předfinální a finální fázi ofenzivních akcí. Naši střední záložníci zbytečně ztráceli míče a Boleslav toho využívala. Druhý poločas chvíli hrála Boleslav, chvíli my. Při šancích Boleslavi nás Rakovan podržel a my si šance schovali na závěr, ale neproměnili je. Každý bod je dobrý, ale my potřebovali získat tři," uvedl Martin Svědík.

Fanshop banner