Trenér Weber: Vyloučených máme na můj vkus moc
Klub

Trenér Weber: Vyloučených máme na můj vkus moc

Redakce

Oba trenéři, teplický Šmejkal i boleslavský Weber, přijali remízu Teplice - Boleslav 1:1 jako zaslouženou pro obě mužstva. Boleslav stejným výsledkem dohrála dvě poslední ligová střetnutí, ovšem s tím rozdílem, že těsně před koncem doma proti Jablonci přišla o výhru a o týden později v Teplicích naopak získala bod.

„Zasloužená remíza," řekl na úvod hodnocení právě skončeného utkání Teplice - Boleslav 1:1 trenér boleslavských fotbalistů Jozef Weber a pokračoval: „Škoda byla, že jsme v první půli náznaky kombinačních akcí nedotáhli do lepšího konce. Po přestávce jsme dostali gól po naší standardní situaci, kdy jsme nestihli pokrýt brejk soupeře. Jsem rád, že jsme se do utkání vrátili a pochopitelně mě mrzí vyloučení Šušnjara, který však fauloval v situaci, kdy zabránil možnému druhému gólu soupeře, což by vývoj utkání značně ovlivnilo v náš neprospěch. Doufám, že časté vylučování našich hráčů je souhra náhod, ale na můj vkus je těch vyloučení opravdu moc." Trenér Weber přiznal, že Šušnjarovo vyloučení mu komplikuje sestavení defenzivní čtveřice pro úterní semifinále českého poháru se Slavii, neboť kvůli klubové dohodě nemůže využít Chaluše hostujícího v Boleslavi právě z pražské Slavie. V pátečním večeru však u něho převažovala radost z bodu získaného na venkovním hřišti. „V naší situaci je bod z Teplic cenný a z mého pohledu zasloužený," dodal Jozef Weber na závěr hodnocení.

Teplický trenér Daniel Šmejkal remízu také přijal. „Měli jsme velmi dobře rozehrané utkání, v jehož závěru jsme udělali hrubou chybu a soupeř vyrovnal. Boleslav byla lepší v prvním poločase, ve druhém jsme se zlepšili a dali pěkný gól. Vyrovnávací gól jsme inkasovali, když jsme udělali taktickou chybu při standardní situaci. Podle průběhu zápasu je remíza spravedlivá," pravil smířlivě Daniel Šmejkal.

Fanshop banner