Remíza je pro záchranářské počty málo, i když byla zasloužená
Klub

Remíza je pro záchranářské počty málo, i když byla zasloužená

Redakce

Pro mužstva zachraňující se v lize je každý bod dobrý, ale po remíze Boleslavi se Slováckem byli nespokojení trenéři obou týmů, byť slovácký Kordula diplomaticky označil remízu za zaslouženou pro oba.

„Jsme zklamaní z remízy, protože jsme šli do vedení," neskrýval rozčarování boleslavský kouč Jozef Weber. „První poločas byl v pořádku, byli jsme aktivní a dali gól z brejku, bohužel ve druhé půli jsme začali hrát tak pasivně, až jsme si o vyrovnání říkali. Soupeř z ojedinělé šance vyrovnal a potom měl i další šance, ale utkání skončilo remízou," dodal Jozef Weber. „Nic se neděje, dáme hlavy vzhůru a jedeme dál. Chtěli jsme udělat čtyři body ze dvou utkání v Brně a doma se Slováckem, jenom jsme si mysleli, že je získáme obráceně, než se nám to nakonec povedlo," prozradil a dodal, že mladoboleslavský kádr má nyní hodně zraněných a proto nadcházející reprezentační pauza přijde mužstvu vhod a tým se dá dohromady.

Boleslavský trenér odmítl zvažování o náročnosti programu v uplynulém týdnu se středečním úmorným pohárovým čtvrtfinále. To jeho protějšek slovácký trenér Michal Kordula s možnou únavou protivníka kalkuloval. „Cítili jsme, že pro Boleslav bude ten zápas na konci náročného týdne hodně složitý a chtěli jsme vyhrát. Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře, potom jsme dostali gól a poločas dohráli pod dekou a byli rádi, že jsme ho dohráli bez dalšího inkasovaného gólu. Druhý poločas jsme byli lepší a mohli dát více, než jen jeden vyrovnávací gól. Myslím si však, že remíza je zasloužená pro obě mužstva," řekl Michal Kordula.

Fanshop banner