Důležité vítězství, na které Boleslav čekala dlouho
Klub

Důležité vítězství, na které Boleslav čekala dlouho

Redakce

Brněnskou výhrou se boleslavské mužstvo pod Weberovým vedením prezentovalo herním projevem, na který jsou fanoušci zvyklí, to znamená s přesnou kombinací a efektivní koncovkou podpořené bojovností.

Trenér FK Mladá Boleslav Jozef Weber byl pochopitelně spokojený. „Dosáhli jsme velmi důležité vítězství, na který Boleslav čekala dlouho," řekl na úvod hodnocení výhry nad Brnem. „Vítězství nám v tabulce velmi pomohlo, i když zatím nic nevyřešilo. Utkání rozhodl náš výborný vstup do utkání, a tím myslím nejen vstřelené góly, ale i napadání soupeřovy rozehrávky. Chtěli jsme hrát aktivně, což jsme splnili. Navíc nás brzká úvodní branka nakopla a mnoha hráčům rázem narostla křídla. První půlhodinu byl náš výkon dobrý," dodal Jozef Weber.

Brněnský trenér Roman Pivarník neskrýval rozčarování: „Odehráli jsme první poločas velmi zle. Nevyšel nám úvod zápasu, soupeře šel lacino do vedení a po druhém gólu jsme ztratili jistotu a poddali se nepříznivému vývoji zápasu. Hráči nechodili do soubojů a nedostupovali protihráče. Nepřidalo nám ani vynucené zdravotní střídání zkušeného Poláka. Nebyli jsme schopní s utkáním pohnout, v prvním poločase pět hráčů potřebovalo vystřídat. Druhý poločas jsme se herně zvedli, ale kombinovali jen k šestnáctce a chyběl nám centr do šance."

Fanshop banner