Boleslavský trenér postrádal u hráčů bojovnost
Klub

Boleslavský trenér postrádal u hráčů bojovnost

Redakce

Při hodnocení výkonu boleslavského mužstva proti Liberci v utkání hraném za mimořádně náročných klimatických podmínek si trenér Dušan Uhrin povzdechl, že postrádal u svých svěřenců bojovnost, která zdobila herní projev protivníka.

Dušan Uhrin po prohře v Liberci před novináři zmínil, že Boleslav prohrála podruhé inkasováním jednoho jediného gólu, a hned dodal, že na rozdíl od domácí porážky s Karvinou, kdy podle jeho soudu předvedlo mužstvo dobrý výkon, tak proti Liberci hráči nepředvedli, co od nich požadoval a očekával. „Věděli jsme, že Liberec je bojovné mužstvo, což se potvrdilo. A právě v bojovnosti jsme za ním zaostávali, šancí měl soupeř více a výhru si proto zasloužil. My se musíme dát rychle dohromady a po vyléčení hráčů, kteří nám vypadli kvůli chřipce, zabojovat v nejbližším středečním zápase o postup v českém poháru a potom se prosadit v domácím ligovém utkání proti pražské Slavii," pravil boleslavský kouč.
Liberecký trenér David Holoubek byl spokojený s těsnou výhrou a především s výkonem svého týmu: „V předchozím prohraném utkání na Spartě jsme hráli dobře a jsem spokojený, že jsme ten dobrý výkon zopakovali proti Boleslavi na domácím hřišti. Před zápasem jsem v kabině vnímal, že jsou hráči odhodlaní udělat pro výhru všechno a společně se radujeme, že se to povedlo."

Fanshop banner