Trenér Uhrin: Jsem hrubě nespokojený
Klub

Trenér Uhrin: Jsem hrubě nespokojený

Redakce

Boleslavský trenér Dušan Uhrin se bezprostředně po prohraném domácím zápase s Karvinou zlobil na nepřesné verdikty rozhodčích v závěrečných minutách a samozřejmě i na své hráče za promarnění střeleckých příležitostí.

„Pro nás to bylo smolné utkání, ve kterém jsme dostali gól po devadesáté minutě," řekl v úvodu hodnocení domácí prohry Dušan Uhrin a pokračoval: „Neproměnili jsme šance, které jsme měli. Utkání mohli rozhodnout Přikryl nebo Ladra. Jsem však hrubě nespokojený s nařízením trestného kopu proti naší brance v poslední minutě, protože faul nebyl a navíc gól padl z ofsajdu. Předvedená hra nebyla úplně špatná, ale musíme být důraznější v soupeřově pokutovém území."
Karvinský trenér Josef Mucha pochválil své hráče za trpělivost. „Odehráli jsme těžké utkání se šťastným koncem pro nás. Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale potom byla Boleslav většinu poločasu lepší v kombinaci a nás podržel brankář při dvou soupeřových šancích. Druhý poločas už byla hra vyrovnaná a v závěru jsme dokonce měli navrch, když jsme přežili šanci Boleslavi z brejku. Konec jsme zvládli lépe než soupeř, jistě jsme kombinovali, byli trpěliví a měli i více štěstí, tak to ve fotbale někdy chodí." Karvinský trenér Josef Mucha označil tři body získané v Boleslavi za velmi důležité s vírou, že mužstvo nakopnou do dalších zápasů, a vyzvedl výkon brankáře Patrika Lé Gianga. „V první poločase doslova čaroval na brankové čáře a byl naším nejlepším hráčem v tomto zápase," zdůraznil Josef Mucha. „Chytal určitě výborně, ale kdybychom byli důraznější, vyhráli bychom," mínil Dušan Uhrin.

Fanshop banner