Setkání s fanoušky v Bondy centru
Klub

Setkání s fanoušky v Bondy centru

Redakce

Ve středu 7. února odpoledne mladoboleslavští fotbalisté absolvovali setkání s fanoušky spojené s populární autogramiádou v přízemí obchodního Bondy centra za moderování sportovního redaktora TV Nova Petra Plintoviče. Bondy centrum je již několik let hrdým partnerem FK Mladá Boleslav a na atmosféře oboustranně zdařilé marketingové akce to bylo vidět.

Na autogramiádě byla převážná většina členů současného prvoligového kádru FK Mladá Boleslav i hlavní trenér Dušan Uhrin. V pooperační rekonvalescenci se z podporou berlí dostavili také Jan Kysela a Tomáš Fabián. Z hráčů chyběli pouze Adam Jánoš, který si doma užíval roli čerstvého otce, a Jakub Rada s Petrem Mikulcem, oba ze zdravotních důvodů.
Lidí, kteří byli zvědaví na populární lídry současného mužstva, ale i na nováčky usilující v tomto roce o místo v prvoligové sestavě, přišlo hodně a tak se fotbalisté více než hodinu nezastavili s podpisováním hráčských kartiček, plakátů i fanouškovských alb, ale také plnění žádostí o společné fotografování. Přítomné děti soutěžily o fotbalové suvenýry a vstupenky na úvodní ligový mistrák jarní sezóny FK Mladá Boleslav - MFK Karviná. Fotbalisté svým příznivcům kromě podpisů rozdávali také osušky s klubovým logem a dvě sličné hostesky oblečené v dresech FK Mladá Boleslav měly pro zájemce vouchery s padesátiprocentní slevou na nákup sportovního sortimentu v prodejně Lion Sport.

Fanshop banner