Starší dorostenci odcestovali na soustředění do Ústí nad Orlicí
Klub

Starší dorostenci odcestovali na soustředění do Ústí nad Orlicí

Redakce

V pátek 2. února odcestovali dorostenci FK Mladá Boleslav U19 na soustředění do Ústí nad Orlicí, v jehož rámci jim trenéři naplánovali třífázové trénování a dvě přípravná utkání proti dospělým mužstvům. Do Mladé Boleslavi se vrátí ve středu 7. února.

Hráčský kádr FK Mladá Boleslav U19 odcestoval na soustředění ve složení: brankáři Ondřej Barták, Denis Hartych, hráči Dominik Koubek, Jan Kalabis, Ondřej Komma, Josef Pour, David Novák, Simon Křižák, Adam Mansfeld, Vlado Yerkhov, David Kuchař, Jakub Novák, Nikolas Moravčík, Matěj Šimon, Adam Provazník, Nicholas Dib, Tomáš Majer, Miroslav Horák, Jakub Gombáš, Patrik Mrnka, Ondřej Bičiště, Vladimír Para. S dorosteneckým družstvem není brankář Petr Mikulec, který je na kyperském soustředění s prvoligovým týmem. V Ústí nad Orlicí s družstvem Mladá Boleslav U19 jsou hlavní trenér Martin Mrvík, jeho asistent Adrian Vizingr, trenér brankařů Jiří Malík, vedoucí družstva Václav Pospíšil a masér Václav Kohout.

Po podzimní polovině soutěžního ročníku 2017-18 celostátní dorostenecké ligy U19 jsou boleslavští dorostenci na čtrnácté pozici z osmnácti družstev. Od místa přímého sestupu je dělí pouze lepší skóre. Není divu, že zimní přípravě i všem dnům ústeckoorlického soustředění přikládá trenér Martin Mrvík velkou důležitost. „Soustředěním se láme zimní příprava. Zatím jedeme podle nastaveného plánu. Hráče a všechny spolupracovníky v realizačním týmu musím pochválit, že pracují, jak nejlépe dokáží. Tým zůstává ve stejné podobě, v jaké odehrál podzimní část. Přesto, že bodově nebyl podzim ideální, tak týmu v tomto složení všichni z realizačního týmu věříme. Pokud budeme pokračovat v nasazení, jako do této chvíle a potáhneme za jeden provaz, ligový ročník dopadne dobře," věří trenér Mrvík.

Fanshop banner