V neděli proti Českým Budějovicím
Klub

V neděli proti Českým Budějovicím

Redakce

Utkání 14. kola Gambrinus ligy SK Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 8. listopadu 2009 od 15 hodin na českobudějovickém Střeleckém ostrově. Průběh sledujte v on-line reportáži na tomto klubovém webu.

Mladá Boleslav hrála s Českými Budějovicemi o prvoligové body osmkrát a jenom jednou prohrála, a to v prvním duelu na konci srpna 2004. Od té doby čtyřikrát vyhrála a třikrát remizovala. Celkové skóre 13:9 je příznivé pro Mladou Boleslav. Poslední dvě utkání na českobudějovickém hřišti skončila nerozhodně.

Přehled vzájemných prvoligových střetnutí Mladé Boleslavi s Českými Budějovicemi:

Podzim 2004 ČB - MB 3:0 (Kulič, Lafata, Vozábal)
Jaro 2005 MB - ČB 1:0 (Palát)
Podzim 2006 MB - ČB 4:2 (Pecka 2, Rajnoch, Kysela - Volešák, Táborský)
Jaro 2007 ČB - MB 0:3 (Pecka 2, Kysela)
Podzim 2007 ČB - MB 2:2 (vlastní Voříšek, Horejš - Kysela, Rajnoch)
Jaro 2008 MB - ČB 2:1 (Řezníček 2 - Mrkvička)
Podzim 2008 ČB - MB 1:1 (vlastní Kalina - Mendy)
Jaro 2009 MB - ČB 0:0

Poslední vzájemné utkání FK Mladá Boleslav - SK Dynamo České Budějovice 0:0 se hrálo v neděli 15. března. Budějovičtí v něm získali historicky první bod na boleslavském stadionu. Předvedli velmi dobře organizovanou hru s pečlivým bráněním. Boleslavští se příliš soustředili, aby neinkasovali laciný gól. Hráli nečekaně nervózně a nepřesně.

V prvním poločasu se neprosadili Poláček a Sylvestre z trestňáků a Pecka ze hry. V první minutě druhé půle Benát trefil tyč boleslavské branky. Ale většinou se hrálo na budějovické polovině hřiště. Šance nedali Sylvestre, Mendy, Pecka a Rolko.

Březnová sestava FK Mladá Boleslav: Miller - Procházka, Janíček, Rolko, Mach - Mendy, Sylvestre, Kúdela (70. Hrdlička), Poláček (77. M.Sedláček) - Táborský (57. Nečas), Pecka. Připraveni ještě byli Dittrich, Schubert a Kubásek.

Březnová sestava SK Dynamo České Budějovice: Kučera - Riegel, Horejš, Žižka (42. Mezlík, 89. Klavík), Leština - Benát, Homoláč, Hílek, Šíma - Sedláček, Stráský (77. Hudson). Připraveni ještě byli Svátek, Laurinc, Nitrianský a Křížek.

Fanshop banner