Mladá Boleslav versus České Budějovice potřetí
Klub

Mladá Boleslav versus České Budějovice potřetí

Redakce

Fotbalisté reprezentující města Mladá Boleslav a České Budějovice se proti sobě postaví potřetí v rozpětí dvou týdnů. Na podzim v Českých Budějovicích boleslavští junioři prohráli a dorostenci vyhráli. V neděli jsou na řadě hráči prvoligového týmu.

V sobotu 24. října se střetly juniorské týmy Mladé Boleslavi a Českých Budějovic o body v ČFL. Poločas se hrál bez gólů. V desetiminutovce po změně stran strhli Českobudějoviští vítězství na svoji stranu dvěma góly v rozmezí tří minut. Z boleslavských střelců nikdo nedokázal odpovědět a tak českobudějovická juniorka boleslavskou porazila 2:0.

V sobotu 31. října se na jihu Čech utkali dorostenci v nejvyšší celostátní lize. V tomto souboji byli úspěšnější boleslavští mladíci. Sice prohráli poločas, ale po přestávce vývoj utkání otočili a vyhráli 2:1. Pro Boleslavské to byla šestá výhra v posledních sedmi mistrácích a pevně se tak usadili na třetí příčce v elitní dorostenecké lize.

A nejbližší neděli 8. listopadu ve čtrnáctém kole Gambrinus ligy je na programu utkání SK Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav. Předchozí bilance hovoří pro Mladou Boleslav, která z osmi vzájemných utkání čtyři vyhrála, jen jednou prohrála a třikrát se hrálo nerozhodně.
Tři ze čtyř posledních utkání skončily remízově a v Českých Budějovicích se body dělily v posledních dvou zápasech. Na podzim 2007 (2:2) i na podzim 2008 (1:1).

Fanshop banner