Trenéra Uhrina hráči po přestávce naštvali
Klub

Trenéra Uhrina hráči po přestávce naštvali

Redakce

Jako udřený horník po přesčasové směně působil boleslavský trenér Dušan Uhrin po domácím utkání se Slováckem. Ve skutečnosti však byl naštvaný na své hráče, kteří z jasného ligového utkání udělali zbytečné drama.

Mladá Boleslav totiž po půlhodině vedla 3:0, ale po přestávce soupeři dovolila snížit na rozdíl jednoho góly a o konečný výsledek 3:2 se strachovala do poslední vteřiny.

„Velice dobře jsme vstoupili do utkání," řekl na úvod hodnocení Dušan Uhrin. „Připravovali jsme se na dobrou hru Slovácka se zkušenými hráči a chtěli jsme mu brzo dát gól, což se nám povedlo. Do druhé půle jsme šli s tím, že zápas zvládneme s nulou," prohlásil boleslavský kouč, který si pochvaloval individuální výkony hlavně Rolka a Rajnocha.
"Za to, jak jsme utkání ve druhém poločasu zbytečně zdramatizovali, jsem byl na hráče hodně naštvaný," přiznal Dušan Uhrin.

Na rozdíl od boleslavského kolegy byl slovácký trenér mnohem méně spokojený s úvodem utkání. „Vstoupili jsme špatně do utkání, dostali laciné branky, protože hráči byli nesoustředění. Po třetím inkasovaném gólu jsem si myslel, že to bude katastrofa. Do druhé půle jsme však vstoupili jinak, byli především agresivnější a málem jsme prohrané utkání zremizovali," pravil Josef Mazura.

Fanshop banner