Bylo to zajímavé utkání, řekli trenéři
Klub

Bylo to zajímavé utkání, řekli trenéři

Redakce

Trenéři Dušan Uhrin a Jiří Plíšek se shodli, že utkání dvanáctého ligového kola Teplice - Mladá Boleslav 2:2 bylo zajímavé a jistě pobavilo diváky v hledišti i u televizních obrazovek.

„Viděli jsme zajímavé utkání, ve kterém bylo od začátku plno šancí na obou stranách," řekl na úvod hodnocení průběhu utkání mladoboleslavský Dušan Uhrin. „Chtěli jsme soupeře překvapit hrou po zemi. Podařilo se nám to, ale ve druhé půli nám herní koncepci narušila dvě vynucená střídání kvůli zraněním. Náhradníci bolestivě nakopnutých Sylvestreho a Poláčka se nedostali do hry a tak byly Teplice druhou půli lepší. Podržel nás brankář Miller a z hráčů chválím Sylvestreho do jeho zranění a Chramostu," dodal boleslavský kouč, kterého mrzelo, že se jeho tým v závěru utkání zatáhl do hluboké defenzívy.

Jiří Plíšek opakovaně chválil diváky, že teplické mužstvo povzbuzovali i v době, kdy prohrávalo. „Dostali jsme dva laciné góly. Přestože jsme se na soupeře připravovali, nedokázali jsme jeho hráče pohlídat a nesbírali odražené balony. Na druhou stranu si cením, že jsme předvedli vnitřní sílu a dvakrát vyrovnali. A když jsme přišli o jednoho hráče, šli jsme dál za vítězstvím a škoda neproměněných šancí. Proti kvalitnímu soupeři si ceníme i jednoho získaného bodu," pravil Jiří Plíšek. „Utkání jistě zaujalo všechny diváky a muselo se líbit," dodal.

Fanshop banner