Zahustel s Volfem rozstříleli Slávisty
Klub

Zahustel s Volfem rozstříleli Slávisty

Redakce

Podobně jako v předchozím mistráku v Ostravě inkasovali boleslavští dorostenci v úvodu utkání gól. Ještě před přestávkou skóre otočili a po pauze Slávisty dorazili. Hattrick si připsal Volf, dvakrát se trefil Zahustel.

Ve 3.minutě utekl boleslavské obraně Pázler a sólo téměř z poloviny hřiště zakončil povedenou střelou podle vybíhajícího Kanavala - 0:1.

Boleslavší odpověděli až v 10. minutě, kdy po rohu Borovička z výhodné pozice netrefil branku. Ve 14. minutě Töglův centr z levé strany bez přípravy uvnitř šestnáctky napálil Volf a prostřelil brankáře - 1:1.

Boleslavští byli aktivnější a ještě v prvním poločase přidali další dva góly. Ve 25. minutě individuální průnik zakončil Zahustel přízemní ranou podle gólmana - 2:1. Za šest minut se Zahustel podílel na dalším gólu. Jeho parádní centr od pravé lajny hlavičkoval přesně do slávistické branky Volf - 3:1.

Minutu po třetím gólu se Slávistům povedl útok po levé straně. Kanaval ránu z úhlu vyrazil na roh, po jeho rozehrání hlavičku Hella s jistotou kryl. V závěrečné pětiminutovce poločasu dvakrát nepřesně střílel Hadziresič po akcích Zahustela.

I po návratu z kabin byli boleslavští dorostenci nebezpečnější. V 55. minutě se ocitl sám před soupeřovou brankou Hadziresič, ale netrefil ji. Za dvě minuty Zahustelovu nebezpečnou střelu z úhlu srazil ve skluzu Hell do rohu, který však Boleslavští nevyužili k ohrožení branky. V 61. minutě po Sedláčkově centru završil hlavičkový hattrick Volf - 4:1.

Slávisté se k ohrožení boleslavské branky dostávali jen sporadicky ze standardních situací. V 70. minutě kryl Kanaval k pravé tyči umístěný trestný kop.
V 78.minutě se řítil do vápna Sedláček, míč však nezkrotil a k přesnému zakončení se nedostal. V 80. minutě průnik Zahustela zarazil Hell. Za dvě minuty po Sedláčkově přihrávce Vilám z hranice vápna přestřelil. V 85. minutě si Volfův centr uvnitř trestného území zpracoval Zahustel a ve zdánlivě nerovném souboji mezi stoperem a brankářem se zásluhou důrazu gólově prosadil -5:1.

V předposlední minutě se podruhé v utkání prosadil slávistický útočník Pázler - 5:2. Jeho gól ani tři nastavené minuty na třech bodech pro Boleslav už nic nezměnily.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval - Sedláček, Borovička, Štěpánek, Rosenkranz - Zahustel, Tvaroha, Vilám (86.Buček), Tögel - Volf (90. Dufek), Hadziresic (78. Maňas). Připraven byl už jenom Pánek. Chyběli Dolinajec, Šťastný, Bělík kvůli zranění a Bořil, který byl nominován do třetiligové juniorky.

Sestava SK Slavia Praha: Mejzr - Mikula, Šrámek, Hell, Sudek - Hájek (63. Grohol), Duranski, Ivanovič (46.Klimeš), Hurka - Pázler, Zákostelský (83. Kučera).

Góly: 14., 31. a 61. Volf, 25.a 85. Zahustel - 3. a 89. Pázler

ŽK: Hájek, Šrámek, Duranski, Hurka, Pázler

Rozhodčí: Adam - Koval, Kuka

Diváků:105

Fanshop banner