FK Mladá Boleslav - Varnsdorf
Klub

FK Mladá Boleslav - Varnsdorf

Redakce

V předposledním zápase jsme doma naplno bodovali proti Varnsdorfu. Třikrát jsme dokonce vyhráli stejným brankovým rozdílem, když modrý výběr si poradil jak s rezervou tak i s áčkem hostů shodně 9:0. Červení stejným brankovým rozdílem porazily béčko,ale na vítězství s lepším týmem hostů se pořádně nadřeli!

Modří tentokrát podali velmi kvalitní výkon ve všech řadách a oba soupeře přehráli kombinační hrou, kterou ozdobily i pěknými někdy až mazáckými brankami. Zejména zápas proti lepšímu týmu hostů jim vyšel a to díky pohybu, přesnosti a hlavně aktivní hře, na kterou nenašel soupeř recept. Zápas jsme měli od první minuty pod naší kontrolou jasně jsme dominovali. Po přesných kombinacích se nejprve velmi elegantně až drze prosadil Maty Somr, vzápětí přidal svou druhou branku po velmi zdařilé kombinaci, pak se prosadil jeho parťák z útoku Filip Zákonov. do poločasu se ještě střelou prosadil Zdeněk Jakubec a čistý hattrick završil opět po spolupráci více hráčů Maty Somr a hned přispěchal do pokladničky s pětikačkou za hattrick - ten kluk ji snad měl připravenou v trenýrkách. Druhý poločas jsme začali ve stejném tempu jako jsme skončily ten druhý a střelecký účet načal svou druhou brankou v zápase Filip Zákonov po něm se táké po druhé trefil Zdeněk Jakubec, svou čtvrtou v zápase přidal Maty Somr a prosadil se také Martin Vrána, který tak uzavřel brankový účet zápasu. článek zmiňuje jen hráče, kteří branky stříleli,ale velmi dobrý výkon dnes podali všichni hráči a bez jejich přičinění by nebyl výsledek a hra taková jaká byla!

Červení si lehce poradily s rezervou, ale v zápase proti áčku Varnsdorfu se na vítězství pořádně nadřeli a nutno říci, zápas vyhrál šťastnější! Zápas jsme nezačali dobře a po dvou chybách jsme dvakrát inkasovali. Naše hra do té doby byla velmi nepřesná a statická! Až důraz a bojovnost Honzy Kalabise vedla ke kontaktní brance, která nás trochu rozhejbala. O druhou branku se opět postaral Honza Kalabis, tentokrát zakončil kombinaci více hráčů. Poločas tak skončil 2:2! Ve druhé půli jsme opět nepochopitelně dlouho stály další chyba ve středu hříště a zákrok Kuby Nováky, který jen hasil požár před naší brankou vedli k penaltovému zákroku a vedení soupeře na 3:2. Po té jsme začali trochu běhat a ve více hráčích se zapojovali do útočné fáze což vedlo k tomu že Ondra Peterka jako obránce se dostal na dostřel soupeřovi branky a byla z toho ruka a penalta, kterou proměnil Kuba Novák. Zápas spěl ke spravedlivé remíze,ale my jsme projevily větší touhu po vítězství a z posledního rohového kopu vstřelil vítěznou branku Tomáš Musil! Zápas tak skončil pro nás šťastným vítězstvím 4:3. v tomto zápase se jasně projevil fakt, že pokud nepracuje a nehraje aktivně celý tým nelze se prosadit. Těším se na dvd z tohoto zápasu a hlavně na to jak někteří uvidíte kolik času prostojíte a strávíte sledováním hry, že Kubo, Láďo, Filipe.... No nic jedem dál a máme stále co zlepšovat.

FK MB A (modrá) - Varnsdorf B 9:0 (2x Jakubec, 2x Zákonov, 2x Štěpán, Pik, Somr, Prokorát)

FK MB B (červená) - Varnsdorf A 4:3 (2x Kalabis, Novák, Musil)

FK MB A (modrá) - Varnsdorf A 9:0 (4x Somr, 2x Jakubec, 2x Zakonov, Vrána)

FK MB B (červená) - Varnsdorf B 9:0 (4x Vávra, 2x Nazdara, 2x Novák, Musil)

FK MB A (modrá) Adam Kozmér - Martin Vrána, Pavel Prokorát, Honza Kohl, Matěj Pik, Pepa Poliak, Zdeněk Jakubec, Venda Štěpán, Filip Zakonov, Maty Somr, Tomáš Fingerhut

FK MB B (červená) Filip Plichta - Honza Grus, Ondra Peterka, Lukáš Hrdlička, Adam Mansfeld, Filip Nezdara, Kuba Novák, Láďa Fábry, Tomáš Musil, Kuba Vávra, Honza Kalabis

Fanshop banner