Boleslav vyhrála, Uhrinovi se však neulevilo
Klub

Boleslav vyhrála, Uhrinovi se však neulevilo

Redakce

Přestože Boleslavští čtyřmi trefami přeťali černou sérii ligových neúspěchů, tak trenér Dušan Uhrin ke spokojenosti má daleko.

„Za každou cenu jsme chtěli protrhnout smolnou sérii, což se nám povedlo. Věděli jsem, že nás soupeř muže ohrozit ze standardních situaci a jak moc chtěli kluci vyhrát, tak hodně situací bylo moc živelných a to se mně nelíbilo. Kdyby byli klidnější a přímočařejší, dali ještě šest sedm dalších gólů," řekl Dušan Uhrin. S kapitánem Markem Kuličem se shodl, že se v některých momentech všichni hráči zbytečně hrnuli do ofenzívy a zapomínají bránit. „Nedokážeme si chvilku odpočinout. V době kolem druhého inkasovaného gólu jsme byli neurovnaní a zatažení do obrany," dodal.

Na novinářský dotaz, zda se mu při výhře po šesti nepovedených zápasech ulevilo, odpověděl: "Série byla psychicky náročná, ale liga je teprve v třetině a máme toho ještě hodně před sebou. Osobně se mi moc neulevilo. Máme málo bodů a musíme jich ještě hodně získat, aby se mi ulevilo."

Střížkovský kouč Jaromír Jindráček si povzdechl, že se prohrané utkání hodnotí těžko. „Předvedli jsme i v deseti lidech dobrý výkon, ale na body nestačil," prohlásil. Byl rád, že jeho tým přežil očekávaný úvodní tlak a že šel do vedení. „Soupeř na chvíli znervózněl, ale vyrovnání těsně před přestávkou ho nakoplo do zbylého zápasu," dodal.

Fanshop banner