Vezou body z Ostravy
Klub

Vezou body z Ostravy

Redakce

Boleslavští dorostenci rychle zapomněli na domácí prohru od Olomouce a ztracené body nahradili importem z Ostravy. Drží se tak stále mezi nejlepšími družstvy republikové elitní dorostenecké ligy.

Nehrálo se ani minutu a Boleslavští prohrávali. Soupeř utekl po pravém křídle a již ve 37. vteřině Juřena překonal Kanavala - 1:0. Odpovědí byl boleslavský protiútok, v jehož finále Volf připravili pozici Tvarohovi, ale ten šajtlí minul ostravskou branku.

V 10. minutě Tvaroha uvolnil Zahustela, ale ten také mířil vedle. Ve 22.minutě Kanaval vytáhl gólovou hlavičku Musiola. Za pět minut v podobné akci neuspěl ostravský Stránský. Ve 33. minutě Töglovu střelu ostravský brankář Andrejko vyrazil k Volfovi, který dorážel vedle branky. Před přestávkou ještě jednu boleslavskou šanci zahodil Tvaroha.

Pět minut po změně stran Töglův centr z levé strany zlikvidoval Andrejko před dobíhajícím Volfem. V 58. minutě z Tvarohova rohu hlavičkoval Šťastný vedle. V 62. minutě ostravský protihráče přešel přes Tögla, ale Kanavala nepřekonal.

V 66. minutě založil na pravé straně akci Sedláček, míč se přes Zahustela dostal k Vilámovi a ten si uvnitř ostravské šestnáctky připravil pozici, ze které vyrovnal - 1:1.

V 81. minutě po Töglově standardce přihrál Štěpánek do šance Volfovi, jeho ránu bez přípravy brankář Andrejko vyrazil před sebe, kde byl však Štěpánek a míč úspěšně dorazil do sítě - 1:2. Ve třetí minutě nastaveného času šel Buček z půlky hřiště sám na soupeřovu brasnku, ale Andrejka nepřekonal.

Sestava FK Mladá Boleslav: Kanaval - Sedláček, Štěpánek, Šťastný, Rosenkranz - Zahustel, Dolinajec (59. Borovička), Tvaroha (90. Maňas), Tögel (85.Buček) - Vilám, Volf.

Sestava FC Baník Ostrava: Andrejko - Velner, Kaizar, Šimáček, Stromšík (73.Szkuta), Vašenda, Stránský, Vaněk, Musiol, Varkoček (68.Repa), Juřena.

Góly: 1.Juřena - 66.Vilám, 81. Stěpánek

Rozhodčí: Adámek

Fanshop banner