Kulič versus Kincl
Klub

Kulič versus Kincl

Redakce

Kapitán FK Mladá Boleslav Marek Kulič v mistrovském utkání proti střížkovským Bohemians završí úctyhodný počet 300 startů v nejvyšší tuzemské lize. Z dosavadních 299 v mladoboleslavském dresu odehrál 53. Další za Příbram, České Budějovice a Spartu Praha.

Marek Kulič je s 67 ligovými góly nejlepším boleslavským kanonýrem a s pěti podzimními trefami mezi nejlepšími střelci aktuální statistiky Gambrinus ligy. Nejlepším střížkovským střelcem je velezkušený Marek Kincl, který v 226 ligových startech nastřílel 66 gólů, tedy jen o jeden méně než mladoboleslavský kapitán. V letošním podzimu se Kincl trefil zatím třikrát.

Střelecký souboj Kuliče s Kinclem bude v neděli 18.října rozhodujícím faktorem při řešení tajenky, kolik bodů si který tým připíše.

Čelo pořadí ligových střelců po deseti kolech: 5 - Kulič (Mladá Boleslav), Švancara (Slovácko), Mario Lička (Ostrava), Tomáš Došek (Brno), 4 - Šenkeřík (Slavia Praha), Ajdin Mahmutovič (Teplice), 3 - Rabušic (Brno), Drsek (Jablonec), Dos Santos (Příbram), Kincl (Bohemians Střížkov), Štohanzl (Bohemians 1905), Blažek (Liberec), Wilfried (Sparta Praha), Vidlička (Teplice). Mezi hráči, kteří dali dva ligové góly, jsou Pecka a Táborský z Mladé Boleslavi.

Fanshop banner