FK Mladá Boleslav - Varnsdorf
Klub

FK Mladá Boleslav - Varnsdorf

Redakce

Další kolo pojizerské ligy k nám poslalo tým z Varnsdorfu. "A" tým r. 99 a "B" tým ročník 2000 a mladší.

Naši kluci si z tohoto souboje připisují 3 vítězství a jednu porážku. Obě naše družstva jasně přehrála "B" tým soupeře, kde se blýskli hatrikem Pulo a Blažek.

Zápasy s "A" týmem už byly mnohem více vyrovnané a dramatické. Soupeř měl výborné fotbalisty, kteří, pokud dostali prostor k zakončení, byli opravdu nebezpeční. Protentokrát stál fotbalový bůh při nás. Oběma našim brankářům od těch tyčí a břeven muselo znít v uších hodně dlouho, hlavně Denisovi!!!

"A" tým začal svá utkání dobře, po tlaku a několika rozích jsme šli do vedení Pulem, který stál na svém místě a nedal brankaři šanci. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ale do půlky se už nic nestalo. Druhou dvacetiminutovku začal hrát Varnsdorf mnohem aktivněji a začal se čím dál více prosazovat. Vyklidili jsme střed hřiště a i slabší důraz v osobních soubojích znamenal, že se spíš hrálo před naší svatyní.. A přišel trest, dva slepené góly a několik velmi dobrých zákroku Vojty Vaníka drželo přijatelný výsledek 1:2. Až poté si kluci uvědomili, že nesmějí jen bránit, ale hrát také dopředu. Zbývalo tak pět minut do konce utkání, kdy se po našem průniku nádherným volejem trefil Dalibor Zmij. Kluci začali cítit šanci dostat vítězství na svou stranu. Mohl ale přijít trest a to po rohu hostů, kdy si málem Pulis dal vlastní gól. Tady se znovu zaskvěl Vojta ( krásný reflexní zákrok). V zápětí Kýsa založil akci přes Salače na jeden dotek, ( do konce utkání zbývaly vteřiny ) ten přešel dva hráče a předložil lahůdku pro Domču Vohánku a ten už ví co v takových chvílích dělat, krásně a nechytatelně nedává gólmanovi šanci a tak se závěrečným hvizdem rozhodčího, přišla dvojnásobná radost... Kluci děkujeme !!!!

Výsledky:

FKMB "A" - Varnsdorf "A" - 3:2 (1:0) Pulo, Zmij, Vohánka

FKMB "A" - Varnsdorf "B" - 8:0 (3:0) 3x Pulo, 2x Vohánka, Kysela, Zeman, Zmij

FKMB "B" - Varnsdorf "A" - 0:2 (0:2)

FKMB "B" - Varnsdorf "B" - 6:0 (3:0) 3x Blažek, Rašovský, Pavliš, Vodička

Sestava:

"A"tým - Vaník, Kysela, Stojka, Zeman, Pulo, Strouhal, Gärtner, Vohánka, Salač, Zmij, Vitmajer

"B"tým - Hartych, Lechi, Horák, Mísař, Skuček, Pavliš, Rašovský, Blažek, Chaloupka, Vodička, Hubáček

Fanshop banner