V sobotu jsme doma přivítali hráče Turnova a MSK
Klub

V sobotu jsme doma přivítali hráče Turnova a MSK

Redakce

A zřejmě se nám vyplatila tréninková příprava.Trénovali jsme bez dna volna od úterý do pátku a ještě jsme na sáhli po staronových dresech. Dost spekulací předvedené výkony jsou jen výsledkem poctivého přístupu všech našich hráčův tomto dopoledni!

Naši hru zdobil pohyb hráčů bez míče, proto si hráč s míčem mohl vybrat komu nasměruje přihrávku. Soupeře jsme zasypali nespočtem střel - přesných a tvrdých. a v osobních soubojích jsme byli důraznější víc jak naši protihráči. To jsou hlavní příčiny toho proč se jsme hráli pohledný fotbal a ještě k němu přidali dobrý výsledek a hlavně to byli zápasy, ve kterých jsme se bavily vlastní hrou.

Jediný zápas, který se nám výsledkově nepovedl byl zápas našeho červeného výběru proti Turnovu. O prohře rozhodl úvod druhé půle, kdy jsme trochu zaspali a lacino inkasovali dvě branky. Náskok už si kvalitní soupeř pohlídal.

V ostatních třech duelech jsme byli stoprocentní. Modří si nejprve s přehledem poradily s houževnatým MSK v poměru 5:2, když se o naše branky postarali Kuba Novák, Honza Grus, Láďa Fábry, Honza Kalabis a Filip Nezdara.

Ve svém druhém zápase dokonce ještě jasně přehráli Turnov, když mu dokázali v prvním poločase nasázet čtyři branky a zaskočili jej tak svou aktivní hrou. Branky vstřelili dvě v tomto zápase Kuba Novák a Honza Kalabis jednu ve druhém poločase přidal Kuba Vávra.

Červení ve svém prvním zápase prohráli 5:2 - branky vstřelil Pavel Prokorát a Pepa Poliak.Ve svém druhém si poradily s MSK v poměru 4:1 dvě branky vstřeli Zdeněk Jakubec po jedné přidali Matěj Pik a Filip Zakonov. (to ještě rozhodčí odpustil hostům penaltu po jasném faulu na Filipa Zakonova a neuznal jasný gól po hlavičce Tomáše Fingerhuta)

Sestava:

FK MB A /červená/: Filip Plichat - Ondřej Peterka, Pavel Prokorát, Pepa Poliak, Zdeněk Jakubec, Jan Kohl, Matyáš Somr, Venda Štěpán, Filip Zakonov, Tomáš Fingerhut, Matěj Pik.

FK MB B /modrá/: Martin Vrána - Lukáš Hrdlička, Filip Haspeklo, Honza Grus, Dan Říha, Láďa Fábry, Kuba Novák, Tomáš Musil, Honza Kalabis,. Kuba Vávra, Filip Nezdara.

Fanshop banner